Andreea Ibacka a născut! Cabral, emoționat până la lacrimi: „E băiat și e bine”

Ultima actualizare:

    Andreea Ibacka a născut un băiețelFoto: Facebook
Andreea Ibacka a născut un băiețelFoto: Facebook

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a mers la spital în decursul zilei de marți, 5 octombrie, după ce a început să aibă contracții. După câteva ore, prezentatorul TV a anunțat că cei doi au devenit din nou părinți, de data aceasta de băiețel.

Cabral a însoțit-o pe Andreea la spital și a pozat-o pe aceasta cu bagajele lângă ea, înainte de naștere. Încă de la primele ore ale dimineții, cei doi au plecat în drum spre spital, pentru a-l întâmpina pe lume băiețelul lor.

În stilul caracteristic, Cabral a filmat momentul de dinainte, amuzându-și urmăritorii cu dialogul purtat cu soția lui. „Andreea: Haide, nu mă mai face sa râd. Mi-a dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt. Acum sunt...Cabral: Se livrează, ă? Andreea: Cred că da! Acum sunt între contracții.. Nu știu, mai rămâi și tu prin zonă pe acolo, prin cartier. Cabral: Păi ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere, tu să faci copilul”, se amuzau cei doi înainte de marele moment.

La scurt timp însă, lui Cabral i-a pierit cheful de glume, după ce Andreea a născut băiețelul lor. Prezentatorul TV a anunțat că este extrem de emoționat, chiar dacă a mai trecut de încă două ori prin această experiență.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko (fetița lor n.r). Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt...”, a scris acesta pe Facebook.

Cabral și Andreea Ibacka mai au acasă o fetiță, iar prezentatorul emisunii „Ce spun românii” mai are o fiică din căsnicia anterioară.

Andreea Ibacka, emoționată înainte de naștere

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă", a scris recent Andreea Ibacka pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net