Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul! Un incendiu mistuitor a întrerupt evenimentul

Ultima actualizare:

În familia lui Cabral este motiv de sărbătoare azi, căci el și soția sa, Andreea Ibacka, și-au botezat fiul, pe micuțul Tiago. Nașii de botez au fost chiar Răzvan și Irina Fodor, prieteni apropiați ai soților Ibacka.

Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul! Imagini de la fericitul eveniment
Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul! Imagini de la fericitul eveniment

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fiul, pe micuțul Tiago, care a venit pe lume la sfârșitul anului trecut. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au avut parte de o zi extraordinar de specială, pentru care s-au pregătit dinainte, astfel încât totul să iasă absolut perfect pentru celebrarea botezului lui Tiago. 

Citește și Hopa! Ibacka și decolteul generos de la sală! Andreea e mai slabă ca oricând

Evenimentul a avut loc la o biserică din centrul Capitalei, iar Cabral și Andreea Ibacka i-au rugat pe Răzvan și Irina Fodor să fie nașii de botez ai fiului lor, Tiago, rugăminte pe care aceștia au acceptat-o cu drag. 

Andreea Ibacka a arătat ca o adevărată zână la botezul fiului ei. Mama lui Tiago a purtat o rochie vaporoasă de culoare bleu, care-i scotea în evidență ochii albaștri și se potrivea cu look-ul ei radios.

Andreea Ibacka la botezul lui Tiago
Andreea Ibacka la botezul lui Tiago

Fericiții părinți, Cabral și Andreea, au organizat petrecerea de botez în cel mai select loc din Capitală. Andreea Ibacka, o mare pasioantă de lifestyle, a împărtășit urmăritorilor ei, pe Instagram, câteva imagini cu delicatesele rezervate oaspeților. 

Un incendiu a izbucnit în timpul petrecerii de botez

Petrecerea de botez a micuțului Tiago a continuat la reședința lui Cabral și a Andreei Ibacka, însă fericitul moment a fost întrerupt de un incendiu, care a avut loc chiar la casa vecină. Flăcările au cuprins clădirea, aflată la doar câțiva metri de locuința lui Cabral, unde se celebra botezul lui Tiago.

Prezentatorul TV a postat pe Instagram imagini de la dramaticul incident. În clip se poate auzi cum Cabral încearcă să calmeze spiritele și anunță: ,,Pompierii sunt pe drum!"

Se pare că incendiul nu a făcut victime, deși casa vecină a fost serios afectată de flăcări.

Cabral a cerut-o în căsătorie pe Andreea, ca într-o scenă de film

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 13 ani. Vedeta TV și frumoasa actriță s-au căsătorit în 2011, iar împreună au doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un fiu, Tiago. 

Citește și Cum arată Andreea Ibacka la 6 luni după nașterea celui de-al doilea copil

Cabral și Andreea s-au cunoscut de fapt în 2007, pe platourile de filmare al serialului Inimă de Țigan. Cabral tocmai divorțase de prima lui soție, Luana Ibacka, alături de care a avut-o fiică, Inoke. 

Cererea de căsătorie a venit după trei ani de relație, iar Cabral a plănuit un moment ca-n filme, fără ca actrița să bănuiască nimic. Prezentatorul TV a cerut-o de soție pe Andreea chiar în platoul emisiunii ,,Poveștirile de noapte".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net