Andreea Ibacka, imagini adorabile alături de Cabral și cei doi copii

Ultima actualizare:

Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani, este o prezență discreta, însă ține foarte mult la admiratorii săi, așadar nu ezită să împărtășească momentele speciale din viața sa cu ei. Recent, soția prezentatorului PRO TV, Cabral, a distribuit mai multe fotografii de familie. 

Andreea și Cabral s-au căsătorit în anul 2011
Andreea și Cabral s-au căsătorit în anul 2011

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel, Tiago. Cei doi sunt foarte apreciați de către fani pentru legătura puternică pe care o au, dar și pentru faptul că sunt întotdeana cu zâmbetul pe buze și gata să glumească pe seama celor mai banale întâmplări. 

Recent, Andreea Ibacka a distribuit pe pagina contului personal de Instagram fotografii adorabile de familie, în care apare alături de Cabral, dar și instantanee de colecție, din copilăria sa! Așa cum era de așteptat, Andreea s-a folosit de simțul dezvoltat al umorului pentru a descrie imaginile într-o manieră inedită. 

Chiar și atunci când era doar un copilaș, Andreea avea mereu zâmbetul pe buze. Dovada? Instantaneul realizat atunci când Andreea avea probabil doi anișori. Alături de fotografie, actrița a adăugat: "Ce vremuri sălbatice. Ieșeam în chiloți pe stradă!" făcând referire la faptul că în imagine era îmbrăcată lejer. 

În altă imagine adorabilă, apare micuța Namiko, așezată cu fața în jos pe un colac de plajă. Instantaneul a fost surprins în anul 2020, atunci când familia se afla în vacanță.

Nu au lipsit nici fotografiile în costum de baie și este ușor de remarcat că actrița are un trup tonifiat, iar trecerea timpului a fost blândă cu ea. 

Soțul, Cabral, mereu pus pe șotii, este prezent în imaginilie distribuite de Andreea. Prezentatorul a fost imortalizat în timp ce se juca cu fiica sa, ținând-o de piciorușe, cu capul în jos. Și această imagine a fost făcută tot în vara anului 2020. 

Judecând după zecile de fotografii distribuite de Andreea, un singur lucru este clar: este foarte mândră de familia pe care o are, iar momentele pe care le petrece cu cei mai dragi oameni din viața sa sunt unele cu totul speciale. 

Cabral și Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în anul 2011 au decis să se căsătorească. Andreea povestea, într-un interviu că la început nu a fost deloc impresionată de glumele lui Cabral.

Mai mult decât atât, faptul că era mereu gata să transforme orice situație într-una umoristică nu i se părea interesant. Cu timpul însă s-au cunoscut mai bine și a descoperit ce se ascunde cu adevărat în spatele personalității exubereante a prezentatorului. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net