Cum arată Andreea Ibacka la 6 luni după nașterea celui de-al doilea copil

Ultima actualizare:

Andreea Ibacka, 36 de ani, are un trup de fotomodel chiar și după două nașteri, însă actrița a muncit din greu pentru a ajunge la silueta pe care o avea înainte de a aduce pe lume doi copii. Totuși, soția lui Cabral a mărturisit nu crede într-o dietă foarte restrictivă, însă ese adepta sportului pe care îl practică din plăcere.

Cum arată Andreea Ibacka la 6 luni după nașterea celui de-al doilea copil
Cum arată Andreea Ibacka la 6 luni după nașterea celui de-al doilea copil

Andreea Ibacka, frumoasa actriță din serialul Adela, a dat naștere celui de-al doilea copil la sfârșitul anului trecut, iar vedeta arată absolut fabulos. Cabral și soția sa sunt părinții a doi copii, fiul cel mic Tiago și o fetiță pe nume Namiko. 

Citește și Cum a debutat Andreea Ibacka, soția lui Cabral, în telenovele. Era cât pe ce să nu devină vedetă

Soția lui Cabral este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar fanii eu au fost surprinși de faptul că la doar 5 luni după naștere a revenit la o siluetă de vis.

Andreea Ibacka împărtășește mereu urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare imagini din sala de fitness, precum și rețete delicioase, hrănitoare și fără prea multe calorii. 

Actrița a postat recent o serie de fotografii de la filmările pentru un proiect și publicul ei a observat imediat că actrița are o siluetă trasă prin inel și, mai ales, o talie de viespe.

Andreea Ibacka a slăbit fără intervenții estetice

Andreea Ibacka  a dorit să dovedească femeilor că se poate reveni la o siluetă armonioasă după naștere și fără intervenții estetice sau înfometare, de aceea a documentat în blogul ei, dar și pe contul de Instagram metodele care au ajutat-o în a-și recăpăta trupul de divă. 

Vedeta a subliniat în una dintre postările ei de pe blog că dietele de slăbit sunt în general foarte restrictive și mai mult creează frustrări, deoarece în final femeile tot nu ajung la rezultatul mult dorit. 

Actrița susține că o alimentație echilibrată ce constă din mâncare cât mai puțin procesată și gătită fără prea mult ulei este rețeta succesului pentru silueta mult visată. 

Ritmul de viață al Andreei Ibacka este unul destul de alert și a declarat adesea că trebuie să îmbine profesia de persoană publică și actriță cu rolul de mamă. În ciuda dificultăților, actrița găsește timp atât pentru viața de familie și cea profesională, cât și pentru ea însăși. 

Andreea Ibacka nu a închis un ochi după nașterea celui de-al doilea copil

Actrița a povestit pe rețelele de socializare despre provocările cu care s-a confruntat de când a devenit mamă a doua oară. Vedeta a mărturisit că fiul ei i-a solicitat toată energia și a avut parte de multe nopți nedormite.

Citește și Andreea Ibacka, imagini adorabile alături de Cabral și cei doi copii

,,Alături de Tiago am cunoscut o altă dimensiune a privării de somn, mult dincolo de experiența alături de Namiko (copilul demo). Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint, nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el.", a dezvăluit Andreea Ibacka într-o postare pe Instagram.

Andreea Ibacka este pasionată de mișcare și prețuiește enorm momentele petrecute la sala de fitness, unde se antrenează cu plăcere. Actrița a publicat un filmuleț în care arată munca grea pe care o depune pentru a fi în formă. În imagini i se poate observa trupul tonifiat, brațele zvelte, abdomenul plat și posteriorul lucrat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net