Hopa! Ibacka și decolteul generos de la sală! Andreea e mai slabă ca oricând

Andreea Ibacka a născut pentru a doua oară în luna octombrie a anului trecut. Prezentatoarea dorește să revină în timp-record la forma fizică pe care o avea înaintea sarcinii, așadar este nelipsită din sala de sport. Ultimele imagini distribuite din Andreea, din timpul antrenamentului, demonstrează că munca asiduă nu întârzie să dea roade.

Andreea Ibacka se antrenează din greu la sala de sport
Andreea Ibacka se antrenează din greu la sala de sport

Andreea Ibacka l-a născut pe Tiago în luna octombrie 2021. Așa cum se întâmplă în cazul tuturor mămicilor, în perioada sarcinii a acumulat câteva kilograme. Andreea este hotărâtă să revină rapid la trupul tras prin inel și nu lipsește nici măcar o zi din sala de sport, după cum ea însăși a dezvăluit admiratorilor de pe Instagram.

Citește și: Andreea Ibacka, imagini adorabile alături de Cabral și cei doi copii

În plus, vedeta obișnuiește să iasă și cu bicicleta în parc, dar și să alerge. Desigur, urmează o deită echilibrată și apelează și la suplimente alimentare, sub forma vitaminelor, pentru un plus de energie. 

În ultima perioadă, Andreea este restantă la capitolul somn din cauza micuțului Tiago, care îi solicită din plin resursele. Deși este obosită și găsește cu greu timp pentru ritualul de îngrijire, Andreea nu renunță la sport! Prezentatoarea a distribuit mai multe imagini din sala de sport, iar aruncând o simplă privire asupra lor observăm că a reușit să alunge câteva kilograme.

Instantaneele pe care le-a făcut publice Andreea sunt unele îndrăznețe. Soția lui Cabral a ales să poarte o bustieră care s-a dovedit a fi mult prea mică pentru decolteul generos pe care îl are în prezent. 

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral 

Cabral Ibacka și Andreea mai au o fetiță, în vârstă de trei ani, pe nume Namiko. Soții s-au cunoscut, în urmă cu mai bine de un deceniu pe paltourile de filmare, iar în anul 2011 au decis să se căsătorească. Între ei nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, ci mai degrabă despre o relație de prietenie care treptat s-a transformat într-o poveste de iubire. 

Vezi și: Andreea și Cabral au probleme cu băiețelul lor, Tiago 

Mai mult decât atât, Andreea declara că, la început, nu a gustat deloc glumele lui Cabral și îl considera o persoană mult prea agitată. Cu timpul a început să îi fie simpatic și a decis să ăi acorde o șansă, observând că actorul nu renunța la încercarea de a-i aduce zâmbetul pe buze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net