Cabral își ia toată familia cu el în junglă, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O să fie o vară foarte agitată pentru Cabral Ibacka (44 de ani), care va pleca în Republica Dominicană, pentru a prezenta cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Norocul lui este că toată familia și-a putut adapta programul după el. Click! a aflat în exclusivitate că Andreea Ibacka (36 de ani) și cu cei doi copii ai lor vor putea să-l însoțească și să petreacă împreună cu el pe toată durata filmărilor. Pentru a reuși asta, soția a fost chiar nevoită să-și schimbe tot programul pentru următoarele săptămâni.

Andreea Ibacka şi Cabral
Andreea Ibacka şi Cabral

Andreea: «Nu o să fie așa de ușor cu copiii»

„De-abia așteptam vara, pentru că știam că va fi foarte altfel decât de obicei. Urmează să plecăm, în câteva zile, în Republica Dominicană, unde soțul are de muncit, asiduu. Mergem cu familia, cu copiii, cu toată lumea. În vacanță iei în calcul că nu o să îți fie așa de ușor cu copiii, așa că nu va fi nici acolo. O să avem, probabil, și un ajutor. O să fie altceva. Chiar sunt nerăbdătoare. Nu am mai fost și n-am călătorit niciodată atât de departe, cu copiii, până acum. Ei, oricum, sunt și foarte mici. Cumva, o să ne descurcăm.

Citeşte şi: Cabral si Adela Popescu prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Emisiunea rămâne un experiment”

Cu cățeii (Mayra și Maki, n.r.) e o situație mai delicată, pentru că ar fi foarte greu să călătorim atât de departe cu ei. Ar trebui sedați, practic, pentru avion și nu se poate asta, pentru că au, deja, o vârstă venerabilă. Sunt și mari, și grei. Era prea complicat. Pentru câteva săptămâni, am împărțit turele între bunici. Între părinții mei și părinții lui Cabral”, a povestit Andreea, în exclusivitate pentru Click!

Citeşte şi: Adela Popescu și Cabral, legați de o prietenie de 20 de ani. Cum s-au cunoscut

S-au vaccinat şi au luat pastile pentru malarie

Am vrut să știm și ce alte pregătiri mai speciale au fost necesare, având în vedere că destinația este jungla. „Am făcut vaccin pentru febra galbenă și am luat niște pastile de malarie, care nu mi-au făcut chiar foarte bine. Momentan, nu cred că este nevoie de mai mult.

Eu nu vom locui în junglă, o să avem niște condiții de trăi decente. Nu o să ne muște toate insectele și târâtoarele. O să fie și Adela Popescu, de-abia aștept. Mă bucură acest lucru. Au trecut 15 ani de la primul proiect, de la «Inimă de Țigan»”, a completat ea.

Am întrebat-o pe Andreea cum face de arată aproape neschimbată față de debutul din telenovela mai sus amintită, iar ea ne-a spus, pusă pe glume ca de obicei: „Beau venin în fiecare dimineața, așa că, ajută”. Iar noi am dus glumă mai departe: „Da, așa am auzit și noi. Mulți spun că soțul, Cabral, este mielușelul, iar tu îl cam ții sub papuc. Care este adevărul?”. „Acum, dacă ăsta e rolul pe care vrea el să îl facă, să nu-l contrazic”, a închis Andreea poanta.

Andreea Ibacka reîncepe filmările pentru "Adela", în toamnă

Andreea se va bucura din plin de această vacanță, chiar dacă soțul ei este la lucru, căci din toamnă are și ea multă treabă. Va reveni la filmările pentru serialul „Adela” de la Antena 1, care a anunțat continuarea cu sezonul al patrulea.

Citeşte şi: Cum a debutat Andreea Ibacka, soția lui Cabral, în telenovele. Era cât pe ce să nu devină vedetă

În plus, Andreea spune că va mai avea și alte proiecte: „Urmăriți-mă în social media. Acolo, public cele mai multe noutăți despre viața și proiectele mele. Dar acum am reușit să pun pe hold totul, pentru câteva săptămâni. Am proiectele pe care le aveam în România, dar o să fiu activă în online.

Am norocul să fac treaba asta, care e neîntreruptă, adică o să vin cu foarte mult conținut foto, video. Doar că mai exotic. Cred că, făcând treaba asta, de atâția ani, până la urmă, e normal să fac un conținut de calitate. Am o mică echipă, cu care lucrez în mod frecvent”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net