Cum umblă Radu Vâlcan pe stradă, la 30 de grade! Accesoriul la care nu renunţă

Ultima actualizare:

Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani, suferă de frig, chiar dacă afară vara începe să își facă simțită prezența. Paparazzii Click! l-au surprins pe prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii" la o sesiune de shopping. În ciuda gradelor ridicate din termometre, Radu Vâlcan nu a renunțat la hainele groase și nici la masca de protecție! 

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii", încă nu s-a obișnuit cu temperaturile din România, după ce a revenit din aventura din Thailanda. Doar așa ne putem explica de ce, la aproape treizeci de grade Celsius, soțul Adelei Popescu a ieșit la cumpărături echipat cu tricou, cămașă și pantaloni lungi.

Ce-i drept, toate articolele vestimentare îi stăteau de minune, semn că Radu Vâlcan știe care foarte bine care sunt ținutele care îl avantajează. Și-a protejat capul de razele puternice ale soarelui cu o șapcă. Nici masca de protecție nu a lipsit! 

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, secrete din căsnicie. Cum fac față geloziei

Paparazii Click! l-au surprins pe Radu Vâlcan la o sesiune de shopping în unul dintre centrele comerciale de dimenisuni mari din Capitală. Odată ajuns în parcare, Radu nu s-a grăbit să coboare din autoturism, ci a petrecut timp butonând telefonul. După o vreme, a intrat în magazinul din care a achiziționat mai multe produse. A așezat produsele cu grijă în portbagaj și s-a îndreptat spre casă, unde îl așteptau Adela Popescu și cei trei copii pe care îi au împreună. 

Radu Vâlcan prezintă și anul acesta emisiunea „Insula Iubirii", desfășurată în Thailanda. Emisiunea a fost filmată anterior, așadar prezentatorul a revenit deja în țară, unde se bucură de timpul petrecut alături de familie. 

Vezi și: Radu Vâlcan, la 45 de ani. Cum arăta în vremea în care juca în videoclipurile Mădălinei Manole 

Radu Vâlcan are trei băieţi cu Adela Popescu

Radu Vâlcan a avut o reputație de Don Juan înainte să o cunoască pe Adela Popescu. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și onoare". În anul 2015 s-au căsătorit, iar în prezent familia lor este una numeroasă, căci sunt părinții a trei băieți: Alexandru, Andrei și mezinul, pe nume Adrian. 

Adela Popescu nu se sfiește să vorbească public despre aspectele care țin de sfera privată. Astfel, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea" a povestit că a dormit preț de zece minute chiar în timpul nunții! Obosită peste măsură, Adela s-a retras pe o băncuță, departe de ochii invitaților și a dormit un pic! Clipele au fost odihnitoare și i-au dat energia necesară pentru a rezista restul petrecerii. 

Aceasta nu este singura poveste picantă pe care a spus-o Adela. Nici pe departe! Soția lui Radu Vâlcan a povestit, fără reținere, că ea și partenerul de viață au făcut dragoste în baia unui aerport. Confesiunea a fost una suprinzătoare și l-a lăsat fără replică pe cel care modera podcastul, Mihai Bobonete.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net