Radu Vâlcan, dezvăluiri despre cel mai nou sezon Insula Iubirii

Ultima actualizare:

Insula Iubirii revine cu un nou sezon incendiar plin de surprize, iar fanii vor viziona show-ul preferat, în premieră, pe 2 şi 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1. Cinci cupluri pornesc într-o aventură imprevizibilă, ce le va testa loialitatea în prezența a 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine.

Prezentatorul Radu Vâlcan despre cel mai nou sezon Insula Iubirii
Prezentatorul Radu Vâlcan despre cel mai nou sezon Insula Iubirii

Radu Vâlcan, carismaticul prezentator al show-ului, a anunțat că acest nou sezon va depăși toate aștepările publicului, căci este cel mai bun din toate care au fost până la acest moment. 

Wow, sezonul 6! La începutul fiecărui sezon am spus că acela este mai bun decât precedentul. Aşa zic şi acum! Sezonul 6 este cel mai bun şi vă veţi convinge de asta, urmărindu-ne începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat amfitrionul Insula Iubirii, Radu Vâlcan.

Citește și Insula iubirii 2022. Când începe show-ul și cine sunt ispitele

Cinci cupluri curajoase au decis să treacă prin proba de foc a fidelității și să se expună celor mai incitante ispite, în cadrul celui de-al șaselea sezon din Insula Iubirii. Se preconizează o aventură fabuloasă, cu provocă și tentații nebănuite. 

Radu Vâlcan anunță multe surprize în noul sezon

Radu Vâlcan a adresat concurenților un prim avertisment, încă din primele minute petrecute pe insulă.

Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”, a declarat Radu Vâlcan. 

Citește și Când are loc premiera emisiunii «Insula Iubirii»? Așteptările concurenților de la show-ul ce împinge limitele seducției

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 2 mai, în fiecare luni şi marţi, la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net