Ispita Roxana Lite are propria afacere la doar 28 de ani! Intră în concurs dornică de aventură: «Tentația o vor simți pe pielea lor»

#Insula iubirii

Cele zece ispite feminine ale sezonului cu numărul șase al emisiunii „Insula Iubirii" sunt niște femei cu care Mama Natură a fost foarte generoasă. Oricare dintre ele ar putea să defileze, cu lejeritate, pe podium. Roxana Lite este una dintre ispitele care va participa la emisiune pentru a se distra și a-i ajuta pe concurenți să descopere problemele pe care le au în cadrul relațiilor.

image
Roxana Lite este una dintre ispitele feminine ale noului sezon Insula Iubirii Sursă foto: Antena 1

Roxana Lite are 28 de ani, este originară din Râmnicu Vălcea. Ea deține propria afacere în orașul natal și nu îi lipsește nimic, cel puțin din punct de vedere profesional. Este licențiată în Turism, iar călătoriile sunt una dintre pasiunile sale. Deși deține o licență în Turism, afacerea pe care și-a deschis-o nu are nici cea mai mică legătură cu informațiile pe care le-a acumulat pe băncile facultății. 

Citește și: Maria Vornicu, ispita stewardesă de la Insula Iubirii 2022

Roxana este proprietara unui salon de înfrumusețare și este dedicată sută la sută proiectelor sale. 

Tânără s-a înscris la concurs din dorința de a cunoaște oameni noi, cu interese diferite față de ale sale și a-i ajuta pe cei mai timizi dintre ei să adreseze nemulțumirile pe care le-au ținut ascunse. Consideră că firea ludică și înțelegătoare o va ajuta din plin să scoată de la concurenți mărturisiri pe care nu au avut curajul să le facă nimănui! 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

„Nu mi-am propus să-mi pun limite. Eu cred că tentația nu există doar aici, deși aici cred că este cel mai favorabil mediu posibil. Tentația există și o vor simți pe pielea lor", declara Roxana, în filmulețul de prezentare. 

Radu Vâlcan, al șaselea sezon la cârma emisiunii „Insula Iubirii"

Sezonul cu numărul șase al emisiunii va fi prezentat de Radu Vâlcan. Filmările au început încă de anul trecut, iar Radu s-a aflat în Thailanda alături de cele cinci cupluri și de ispitele feminine și masculine. Prezentatorul se declară pregătit pentru o nouă ediție cu răsturnări dramatice de situație și discuții inconfortabile și promite că telespectatorii nu vor fi dezamăgiți! 

Vezi și: Radu Vâlcan, la 45 de ani. Cum arăta în vremea în care juca în telenovele

„Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!”, declara Radu Vâlcan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg