Insula iubirii. Cele 5 cupluri care își testează fidelitatea la televizor

Ultima actualizare:

Jocul matrimonial «Insula Iubirii» a intrat în linie dreaptă cu sezonul 6. Am cunoscut ispitele, 10 masculine și 10 feminine, iar acum a venit momentul să aflăm care sunt cele 5 cupluri care au curajul să-și testeze fidelitatea la televizor. 

Cerasela și Rareș
Cerasela și Rareș

Pentru cel mai nou sezon al show-ului "Temptation Island – Insula iubirii", care va începe în curând, la Antena 1, s-au înscris 1000 de cupluri. Numai 5 au trecut însă de preselecții și au ajuns în Thailanda, acolo unde Radu Vâlcan a filmat și acest sezon. 

Cerasela și Rareș

Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene, şi Rareş (28 de ani), specialist IT, sunt împreună de aproape 2 ani și s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Decizia de a participa la acest show au luat-o împreună, însă mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care și-a pus amprenta în relaţia lor actuală.

Cristina și Sebastian
Cristina și Sebastian

Cristina și Sebastian

Cristina (30 de ani), medic stomatolog, şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing, sunt împreună de 1 an şi 2 luni. Cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Rămâne de văzut cum vor trece testul ispitelor.

Lavinia și Reymond
Lavinia și Reymond

Lavinia și Reymond

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani şi au venit tocmai din Irlanda pentru a participa la acest show. Au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, așa că au decis că Insula este testul suprem care le va răspunde la întrebarea “În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?”. La casting au mărturisit că dacă vor pleca împreună de pe Insulă, atunci cu siguranță se vor și căsători.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii. Un fost concurent s-a transformat total și a revenit în show!

Priscilla și Bogdan
Priscilla și Bogdan

Priscilla și Bogdan

Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină, şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor, s-au înscris la "Insula iubirii", din dorința de a-și testa relația. Sunt împreună de mai bine de 2 ani, dar au recunoscut că gelozia este piatra de încercare în relația lor. 

Teodora și Alexandru
Teodora și Alexandru

Teodora și Alexandru

Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional: el este magician pentru copii, iar ea este asistenta lui. Teodora și Alexandru sunt singurii căsătoriți de la Insula Iubirii: “Noi avem o relaţie perfectă!”, spune ei. Totuşi, au decis să facă acest pas, de a se înscrie în concurs, înainte de a ajunge în biserică, pentru cununia religioasă. 

Citește și: Cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii par desprinse din Playboy. Cine sunt concurentele show-ului de la Antena 1

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net