Cine e Larisa Iosif, ispita de la «Insula Iubirii» care promite să-i înnebunescă pe toți concurenții!

#Insula iubirii

Emisiunea „Insula Iubirii” își deschide din nou larg porțile pentru o nouă aventură plină de seducție, trădare, și decizii greu de luat. Își vor urma concurenții instinctul sau rațiunea? Până atunci însă, ispitele feminine sunt pregătite să își intre în rol, iar una dintre ele promite că nu pleacă de pe insulă fără cel puțin o cucerire!

image
Larisa Iosif, una dintre cele 10 noi ispite de la „Insula Iubirii” Foto: Antena 1

Odată cu noul sezon, au venit forțe proaspete și în tabăra ispitelor, telespectatorii urmând să le cunoască în curând pe cele 10 „grații” care se vor juca cu mintea concurenților de pe insula bărbaților.

 Cine e Larisa Iosif, ispită la „Insula Iubirii” sezonul 6

Larisa Iosif e una dintre cele 10 ispite feminine de la „Insula Iubirii”, sezonul 6. Tânăra are doar 23 de ani, însă din filmulețul său de prezentare pare că este mult mai matură în gândire. Aceasta pare, de asemenea, foarte sigură pe ea și pe atuurile ei, astfel că a venit pe insula ghidată de motivația ispitirii sigure.

Larisa a dezvăluit că și-a propus să îi facă pe concurenți să calce strâmb, pentru a le deschide ochii partenerelor lor, și este sigură că își va duce misiunea la bun sfârșit. De profesie, Larisa Iosif este dealer auto. 

stanga
dreapta
larisa iosif ispita png
larisa iosif ispita3 png
insula iubirii jpeg
larisa iosif (1) jpg
larisa iosif (2) jpg
larisa iosif ispita 2 jpg

Vreau să reușesc să îi duc pe toți în ispită. În viața de zi cu zi am reușit să am orice băiat mi-am dorit în cel mult trei sau patru zile”, s-a mândrit tânăra ispită înainte de debutul sezonul 6 „Insula Iubirii”.

Insula Iubirii sezonul 6

Show-ul a fost filmat în Thailanda și este găzduit, ca în fiecare ediție, de prezentatorul TV Radu Vâlcan. Noul sezon le va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi provocări, și 20 de ispite cu care nu s-au mai întânit până acum - 10 masculine și 10 feminine.

Concurenții se vor bucura de două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie nouă, la rândul său, și plină de surprize, care îi va face pe aceștia să aleagă cu grijă între relație și tentație.

Citește și: Cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii par desprinse din Playboy. Cine sunt concurentele show-ului de la Antena 1

Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor fi nevoiți să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Recent s-a aflat și cine sunt cele 10 ispite masculine de la „Insula iubirii”, sezonul 6. Fanii show-ului au rămas uimiți când au descoperit că Bogdan Ionescu, fost concurent, participă acum în rolul de ispită, având o transformare spectaculoasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg