Insula iubirii 2022. Când începe show-ul și cine sunt ispitele

#Insula iubirii

"Temptation Island – Insula iubirii", show-ul plin de seducție, de tentații, dar și de adrenalină, a ajuns la sezonul cu numărul 6 și va începe, în curând, la Antena 1. Producătorii au anunțat ispitele masculine, ispitele feminine, dar și cuplurile care își vor testa fidelitatea. Iată ce trebuie să știi despre emisiunea care leagă sau dezleagă cupluri!

radu valcan Insula Iubirii Copyright Mihai Stetcu 2420 (3) jpg
Radu Vâlcan este prezentatorul emisiunii "Insula iubirii"

Emisiunea a debutat la Antena 1 în aprilie 2015 și a fost prezentată, încă de la primul sezon, de Radu Vâlcan. 10 ispite feminine, 10 ispite masculine și 5 cupluri trăiesc periculos pe Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket, Thailanda, locul unde se filmează, de obicei, reality-show-ul.

Locul exotic este ales special, pentru că le induce concurenților o stare de vacanță, în care totul este permis și supus plăcerilor. În decorul paradisiac, departe de realitatea din România, poate este mai ușor să cazi pradă tentațiilor. 

INSULA IUBIRII 2022. Când începe sezonul cu numărul 6

Fanii emisiunii s-au întrebat când începe Insula Iubirii sezonul 6, iar Radu Vâlcan le-a temperat curiozitatea până când producătorii au anunțat oficial. "Nu mai este mult și începe Insula iubirii. Credeți-mă, chiar nu mai este mult. Este sezonul șase. Cu pandemie, cu tot, cam opt ani de când fac parte din proiectul ăsta”, a spus Vâlcan pe rețelele sociale. 

Cel de-al şaselea sezon "Insula Iubirii" va avea premiera pe 2 şi, respectiv, 3 mai şi va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Insula iubirii 2022. Cele 5 cupluri din concurs

Pentru sezonul 6 s-au înscris la preselecții peste 1000 de cupluri, semn că mulți români sunt tentați să joace jocul "Relație versus Tentație", pentru a-și testa sau suda sentimentele. Au fost alese doar 5. 

Cerasela și Rareș

Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene, şi Rareş (28 de ani), specialist IT, sunt împreună de aproape 2 ani și s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Decizia de a participa la acest show au luat-o împreună, însă mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care și-a pus amprenta în relaţia lor actuală.

Cerasela & Rares 5 insula iubirii (1) jpg
Cerasela și Rareș

Cristina și Sebastian

Cristina (30 de ani), medic stomatolog, şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing, sunt împreună de 1 an şi 2 luni. Cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Rămâne de văzut cum vor trece testul ispitelor.

Cristina si Sebastian 12 insula iubirii (2) jpg
Cristina și Sebastian

Lavinia și Reymond

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani şi au venit tocmai din Irlanda pentru a participa la acest show. Au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, așa că au decis că Insula este testul suprem care le va răspunde la întrebarea “În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?”. La casting au mărturisit că dacă vor pleca împreună de pe Insulă, atunci cu siguranță se vor și căsători.

Lavinia & Reymond 5 insula iubirii (1) jpg
Lavinia și Raymond

Priscilla și Bogdan

Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină, şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor, s-au înscris la "Insula iubirii", din dorința de a-și testa relația. Sunt împreună de mai bine de 2 ani, dar au recunoscut că gelozia este piatra de încercare în relația lor. 

Priscilla si Bogdan 7 insula iubirii (1) jpg
Priscilla și Bogdan

Teodora și Alexandru

Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional: el este magician pentru copii, iar ea este asistenta lui. Teodora și Alexandru sunt singurii căsătoriți de la Insula Iubirii: “Noi avem o relaţie perfectă!”, spune ei. Totuşi, au decis să facă acest pas, de a se înscrie în concurs, înainte de a ajunge în biserică, pentru cununia religioasă. 

Teodora & Alexandru 5 insula iubirii (2) jpg
Teodora și Alexandru

INSULA IUBIRII 2022. Cine sunt ispitele feminine

Cele 10 ispite feminine de la "Temptation Island – Insula iubirii" sunt de o senzualitate ieșită din comun. Au toate datele pentru a stârnii deopotrivă invidii feminine și interes masculin. Maria Vornicu (37 de ani), Bianca Patrichi (32 de ani), Oana Monea (33 de ani), Anamaria Vaida (33 de ani), Eda Csoregi (23 de ani), Karina Fetica (26 de ani), Larisa Iosif (23 de ani), Antonela Pătruţ (26 de ani), Roxana Lite (28 de ani), Lavinia Dumitrescu (28 de ani).

Citește și: Cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii par desprinse din Playboy. Cine sunt concurentele show-ului de la Antena 1

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii. Un fost concurent s-a transformat total și a revenit în show!

stanga
dreapta
7 karina fetica 1 jpg jpeg
lavinia dumitrescu ispita1 png
roxana lite
antonela patrut
larisa iosif ispita 2 jpg
11 eda csoregi 1 jpg jpeg
3 ana maria vaida 2 jpg jpeg
oana monea
2 bianca patrichi 1 jpg jpeg
maria vornicu jpg

Insula Iubirii 2022. Ce spune Radu Vâlcan despre show

Acest reality-show de dating se bazează pe programul TV olandez Blind Vertrouwen (Blind Faith), creat de Endemol, și care a fost adaptat în diferite țări. Primul episod a fost difuzat pe 10 ianuarie 2001, în SUA. Iată ce spune Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului difuzat în România:

Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg