Fosta războinică de la „Survivor", Karina Fetica, a devenit ispită pe „Insula Iubirii": «Am sedus foarte mult la viața mea»

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

„Insula Iubirii" va începe curând la Antena 1. 10 ispite feminine și 10 masculine vor miza pe farmecul personal pentru a demonstra că oricine poate cădea pradă tentației, chiar dacă persoana respectivă se află într-o relație de lungă durată. Karina Fetica se numără printre ispitele feminine!

Karina Fetica este una dintre ispitele de la Insula Iubirii Sursă: Antena 1
Karina Fetica este una dintre ispitele de la Insula Iubirii Sursă: Antena 1

Karina Fetica are 26 de ani, a terminat Facultatea de Finanțe Bănci și a lucrat la o bancă. A decis să renunțe la jobul care nu o împlinea pentru a-și urma visul de a deveni antrenoare de fitness. 

Karina Fetica este extrem de apreciată în mediul online, iar contul său personal de Instagram este urmărit de peste 80.000 de persoane. Tânără distribuie adesea clipuri video amuzante, conținut original, dar și fotografii care nu ar putea să lase pe nimeni indiferent, în care își etalează cu mândrie trupul sculptat. 

Citește și: Insula Iubirii. Cine sunt cele cinci cupluri care își testează iubirea 

Dacă vă sună cunoscut numele Karinei, trebuie să știți că Insula Iubirii nu este prima emisiune televizată la care participă. Ea a făcut parte din echipa Războinicilor, la emisiunea „Survivor", sezonul 1. Mai mult, a format un cuplu cu coechipierul său, Andrei Ciobanu.

Karina Fetica și Andrei Ciobanu s-au îndrăgostit la Survivor
Karina Fetica și Andrei Ciobanu s-au îndrăgostit la Survivor

Karina Fetica s-a făcut remarcată la Survivior 

Cei doi și-au făcut chiar și planuri de nuntă, însă ele nu s-au mai concretizat și, în cele din urmă, au decis să pună capăt relației, spre surprinderea tuturor. „Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiată foarte puțin, pentru că este frumoasă natural", declara Andrei Ciobanu. 

Deși are doar 26 de ani, Karina a avut o relație de 9 ani de iubire. Nu cu Andrei Ciobanu, ci cu un alt bărbat a cărui identitate este încă necunoscută. Motivul pentru care Karina ar fi decis să încheie relația cu el ar fi fost monotonia care se instalse în cuplu. 

Vezi și: Cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii par desprinse din revistele Playboy

Karina a mărturisit, în videoclipul de prezentare, că a cucerit foarte mulți oameni la viața sa, deși nu a depus un efort considerabil în acest sens. Persoanele sunt atrase de personalitea ei jovială și tind să rămână alături de ea atunci când descoperă ce se ascunde dincolo de aspectul exterior atractiv, susține antrenoarea de fitness. 

Am sedus foarte mult la viața mea! Oamenii când mă descoperă tind să rămână", mărturisește Karina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net