Antonela Pătruț, ispita de la „Insula Iubirii" care nu mai crede în dragoste! Episodul bizar prin care a trecut în 2021

Zece tinere superbe sunt gata să facă parte din emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii”. Tinerele își vor pune la bătaie toate calitățile pe care le au pentru a testa relațiile concurenților care s-au înscris în experiența care le poate schimba complet cursul relației. 

Antonela Pătruț nu mai crede în poveștile de dragoste cu final fericit Sursă foto: Antena 1
Antonela Pătruț nu mai crede în poveștile de dragoste cu final fericit Sursă foto: Antena 1

Antonela Pătruț, în vârstă de 26 de ani, este una dintre ispitele feminine ale sezonului cu numărul șase. Antonela este o fire sociabilă, extrem de comunicativă și dornică să aibă parte de experiențe noi.

Motivul pentru care s-a înscris în concurs este reprezentat de dorința de a cunoaște oameni noi, proveniți din medii sociale diferite. În plus, tânără vrea să afle dacă mai există povești de dragoste adevărate și dacă oamenii pot face față tentațiilor atunci când sunt expuși unor factori de stres. 

Citește și: Cele zece ispite feminine par desprinse din Playboy

Antonia nu va apărea pentru prima dată pe micul ecran în cadrul emisiunii „Insula Iubirii". Tânăra nu este străină de platourile de filmare. Anul trecut, ea a participat la emisiunea „Acces Direct", acolo unde a povestit un moment critic prin care trecea la vremea respectivă. Atunci, Antonela Pătruț i-a povestit Mirelei Vaida, cea care prezenta „Acces Direct", că a ajuns acasă fără să își aducă aminte momentul în care a deschis ușa locuinței sale. Când s-a trezit a constatat cu stupoare că din imobilul în care locuiau lipseau mai multe bunuri, între care bijuterii în valoare de nu mai puțin de 15.000 de euro. 

Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare noul sezon al emisiunii

Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, este cel care va prezenta și acest sezon al emisiunii „Insula Iubirii". Prezentatorul a dezvăluit că lucrează de aproximativ opt ani la acest proiect, însă nu regretă nici măcar o clipă decizia de a se întoarce pe platoul de filmare aflat la mii de kilometri de casă, tocmai în Thailanda. 

Vezi și: Cine sunt cele cinci cupluri care își testează fidelitatea la Insula Iubirii, sezonul 6

Peste 1000 de cupluri au dorit să participe la emisiune, însă doar cinci au fost selectate de către producători, Persoane care sunt implicate în relații de durată și care se confruntă cu situații de viață neobișnuite vor fi puse în situații limită și vor trebui să demonstreze că dragostea pentru partenerul de cuplu este mai presus decât flirturile din competiție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net