Ispita Oana Monea caută dragostea adevărată pe «Insula Iubirii». A avut numai ghinioane în amor

#Insula iubirii

„Insula Iubirii", sezonul șase, va începe în curând. Telespectatorii vor cunoaște cinci cupluri interesante care își vor pune relația la încercare într-un cadru de vis din îndepărtata Thailanda. 20 de ispite, 10 feminine și 10 masculine, intră în concurs pentru a demonstra că oricine poate cădea pradă tentației. Oana Monea este una dintre ispitele feminine care ne va încânta sezonul acesta.

image
Oana Monea nu a avut noroc în dragoste

Oana Monea are 33 de ani și o afacere care merge ca pe roate. Deține propriul salon de cosmetică și susține cursuri în domeniu pentru cele interesate să afle despre cele mai noi trucuri de beauty. Tânără se laudă cu pasiunea pentru sport și cu talia de viespe, așadar este sigură că se va descurca de minune în rolul de ispită. 

Oana Monea a avut ghinion în dragoste 

Oana Monea nu a avut noroc din punct de vedere amoros. A fost implicată în două relații de lungă durată, însă ambele i-au adus suferință. Ispita pășește pe insula iubirii cu gândul de a demonstra că în orice relație poate interveni atracția pentru o persoană terță, oricât de sudat ar fi cuplul respectiv. 

Citește și: Antonela Pătruț a trecut prin momente traumatizante în urmă cu un an 

Pe de altă parte, Oana speră să găsească în emisiune un bărbat care să o atragă din toate punctele de vedere și alături de care poate clădi un viitor liniștit și fericit, după cum ea însăși a declarat în cadrul filmulețului de prezentare. Așadar, Oana își va lua în serios rolul de ispită, dar nu exclude nici posibilitatea de întâlni bărbatul ideal în interioriul competiției. 

„La «Insula iubirii» mi-ar plăcea să găsesc un bărbat șarmant, un bărbat educat, un bărbat care este dispus să crească împreună cu mine”, a declarat Oana Monea. 

Vezi și: Maria Vornicu, stewardeza de la Insula Iubirii, a pozat goală

Sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubirii" va fi prezentat de către soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan. Cu o experiență îndelungată în formatul de televiziune menționat, Radu Vâlcan așteaptă momente tensionate, dar și de revelație în rândul concurenților. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
NATO - Ucraina - Rusia FOTO Shutterstock
new amsterdam 2 png
image
image
image
image
cub cuzin toma firicel png
FotoJet (4) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
distributie clanul
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg