Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita mămică de la «Insula Iubirii»!

#Insula iubirii

Sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubirii” aduce în plim-plan 10 noi ispite feminine, mai mult decât pregătite să le ajute pe concurentele înscrise în show să își testeze relațiile. Iată cine este Lavinia Dumitrescu și motivul pentru care a ales rolul de ispită!

Lavinia Dumitrescu a fost căsătorită și are un copil Foto: Arhivă personală
Lavinia Dumitrescu a fost căsătorită și are un copil Foto: Arhivă personală

Un nou resort pus la dispoziție, dar și întreaga atmosferă de vacanță și relaxare îi va face pe concurenți să se destindă și să își testeze limitele, dar și pe telespectatori să le cunoască acestora poveștile de viață, atât pe ale lor, cât și pe cele ale noilor ispite.

Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita mămică de la Insula Iubirii

Lavinia Dumitrescu este una dintre cele 10 ispite din sezonul cu numărul 6 al emisiunii „Insula iubirii”. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că participă la show-ul de la Antena 1 pentru că își dorește să ajute alte concurente să afle adevărul despre relația lor.

Lavinia vorbește din proprie experiență, având în vedere că aceasta a fost căsătorită, însă a decis să divorțeze de partenerul alături de care are și un copil. Credea că relația ei este una perfectă, până când ea și fostul soț au ajuns la concluzia că nu mai există cale de întoarcere, așadar au ales calea separării.

Ispita Lavinia este o brunetă încrezătoare în propriile forțe și abia așteaptă să îi demaște pe cei ce nu sunt sinceri în relația lor. Noul sezon al emisiunii vine cu multe noi surprize, o nouă locație și multe provocări.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii. Un fost concurent s-a transformat total și a revenit în show!

Show-ul a fost filmat în Thailanda, pe Coconut Island, și este găzduit, ca în fiecare ediție, de prezentatorul TV Radu Vâlcan. Telespectatorii se vor întâlni cu noi povești de viață, dar și cu cele 20 de ispite de pe fiecare insulă, care sunt gată să-și scoată orice armă din dotare în jocul seducției.

Concurenții se vor bucura de două resorturi exclusiviste, cu petreceri, distracție și ispitire la fiecare pas, iar la final numai cei cu adevărat demni vor trece cu bine de celebra întrebare de la final: „Cum plecați, împreună sau separat?”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Calistrat Chifan , acuzat că a bătut o enoriașă
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg