Cine e Eda Csoregi, ispita care vrea să își găsească jumătatea la «Insula Iubirii»! N-ai ghici cu ce se ocupă!

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubirii” vine cu multe surprize și ispite noi, fiecare dintre acestea având motivul propriu care a stat la baza deciziei de a accepta provocarea! Dacă unele ispite feminine vor să își pună în practică talentul de cuceritoare, iată că pentru altele aventura din Thailanda ar putea însemna găsirea dragostei adevărate!

Eda Csoregi, una dintre cele 10 ispite feminine de la „Insula Iubirii” Foto: Antena 1
Eda Csoregi, una dintre cele 10 ispite feminine de la „Insula Iubirii” Foto: Antena 1

Eda Csoregi e una dintre cele 10 ispite feminine de la „Insula Iubirii”, sezonul 6, care sunt gata să își intre în rol și să dea startul ispitirii, în cel mai dur joc al seducției. Cu toate acestea, Eda, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că nu s-ar da în lături nici de la dragoste reală, dacă ar găsi pe insulă un partener de care să se îndrăgostească.

Cine e Eda Csoregi, ispita care vrea să își găsească jumătatea la Insula Iubirii

Deși în plan profesional este profesoară de matematică, știință exactă unde trebuie să mizeze pe seriozitate și pragmatism, cine spune că nu poate fi și sexy, visătoare și seducătoare?! Tânăra se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică, pornind în experiența „Insula Iubirii” cu inima deschisă.

Fire comunicativă și gata oricând să experimenteze lucruri noi, aceasta e pregătită să seducă, dar nu exclude nici posibilitatea îndrăgostirii. Eda spune că ar fi un lucru „special” dacă și-ar găsi sufletul pereche chiar pe insulă!

Îmi place să seduc. O să îmi arăt calitățile. Ar fi foarte frumos să îmi găsesc jumătatea aici. Adică ar fi special.”, a mărturisit ea înainte de începerea emisiunii difuzate de Antena 1.

Citește și: Cine este Lavinia Dumitrescu, ispita mămică de la «Insula Iubirii»!

Insula Iubirii, sezonul 6

Cât despre show-ul Antenei, acesta se anunță a fi unul palpitant, unde concurenții curajoși care și-au asumat provocarea vor fi nevoiți să aleagă între „relație” și „tentație”. Așa cum ne-am obișnuit, cuplurile vor sta separate, în două resorturi diferite, însă destinația e cea care se schimbă.

Filmările au loc în acest an tot în Thailanda, însă pe Coconut Island de data aceasta. Gaza show-ului rămâne aceeași, prezentatorul Radu Vâlcan fiind „la datorie” pentru a aduce în casele telespectatorilor cele mai noi și efervescente povești de viață. Pe lângă locația spectaculoasă, cei de acasă vor cunoaște și 20 de ispite noi - 10 feminine și 10 masculine.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii. Un fost concurent s-a transformat total și a revenit în show!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net