Când are loc premiera emisiunii «Insula Iubirii»? Așteptările concurenților de la show-ul ce împinge limitele seducției

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Noul sezon al "Insula Iubirii", emisiunea ce testează iubirea, încrederea, dar și respectul partenerilor într-o relație începe, curând, la Antena 1. Premiera va avea loc pe 2 și respectiv 3 mai.

Radu Vâlcan prezintă ''Insula iubirii''
Radu Vâlcan prezintă ''Insula iubirii''

Insula iubirii, show-ul care te ține cu sufletul la gură, începe curând, iar atât concurenții, cât și telespectatorii sunt nerăbdători să vadă cine va trece testul iubirii. Cinci noi cupluri încrezătoare au luat decizia vieţii lor şi au hotărât să plece în cea mai importantă călătorie, ce a încrederii.

Aceștia doresc să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii.

Locația de vis, ispită pentru participanți?

Citește și A răspuns corect la test, dar a fost respinsă la Academia de Poliție! Marcel Vela a ajutat-o 

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island i-au primit cu braţele deschise pe curajoşii care au vrut să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți.

10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Întrebări despre stabilitate, încredere și relații de lungă durată tot apar în mintile ispitelor, dar și ale concurenților.

Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” la aceste întrebări, dar și la multe altele, vom afla răspunsul cu ajutorul testului insulei.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a avut un mesaj dur pentru concurenți. Acesta i-a avertizat că este posibil ca unii dintre ei să nu mai fie împreună după terminarea show-ului.

 „Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat Radu Vâlcan.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 2 mai, la Antena 1.

Citește și A răspuns corect la test, dar a fost respinsă la Academia de Poliție! Marcel Vela a ajutat-o 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net