Oana Roman: "Am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Azi, viața mea își schimbă cursul"

22 decembrie 2020
article img
Oana Roman, alături de Marius Elisei şi fiica lor Foto: Arhivă personală

Oana Roman a revenit cu un mesaj optimist, după ce luni a anunțat, cu dezamăgire, că și-a pierdut și soțul, și afacerea.

Luni, 21 decembrie, Oana Roman (44 de ani) a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de Marius Elisei, după un mariaj de 6 ani, dar și că acesta a rămas cu afacerea cu haine, pe care ea o promova intens în mediul online. După ce și-a spus necazul cu vocea sugrumată de emoție, într-un Instastory, Oana Roman a revenit și cu un mesaj scris, pe Facebook, în care pare mai optimistă."Acum 31 de ani pe 21 decembrie, viata mea urma sa si schimbe cursul în mod radical, fără ca eu sa mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper, într-o direcție mai bună. Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifica un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta. Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumina și mi se va arăta calea. Nu regret nimic și știu că pun capul pe perna în fiecare seară cu sentimentul ca am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Si asta voi face în continuare pentru Isabela și pentru mama. Vă mulțumesc pentru gânduri, încurajări și îmbrățișări. Vi le întorc înzecit", a Oana Roman.

Citește și:

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Declarații, în lacrimi, despre cum a rămas fără soț și fără afacere: "Nu am avut de ales"

Care e afacerea pe care Oana Roman o pierde odată cu despărțirea de Marius. Numele ascundea un mesaj special