Răzvan Botezatu, în scandal cu Mara Bănică la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: «Eu dacă te prind, te ard»

Spiritele se încing la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», iar în ediția din această seară, între Răzvan Botezatu și Mara Bănică a izbucnit un adevărat scandal, în care mărul discordiei a fost lipsa spiritului de echipă din interiorul grupului. 

image

Răzvan Botezatu și Mara Bănică și-au aruncat cuvinte grele la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!». Condițiile grele de trai din jungla dominicană și probele care îi împinge la limită pe concurenți, încep să afecteze serios dinamica grupului. 

Citește și: Moment de panică! Lui Alex Bogdan i s-a făcut rău la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: «A fost de vise rele»

Răzvan Botezatu a acuzat-o pe Mara că nu este un lider bun și că ar fi de vină pentru neînțelegerile și micile bârfe dintre colegi. 

Să mor eu, Mara, dar tu poți să te oprești din a bârfi ca să fim o echipă? Acum mă enervez pe tine. (…) Nu așa îți susții locul aici. Înțeleg că vrei cu disperare să rămâi aici. (…) Tu nu poți să-mi spui că noi suntem o echipă. Eu îți spun sincer, cum te prind, te ard. Și cu asta basta, că-s răzbunător. (…) Vrei să-ți faci vizualizări pe spatele meu, asta vrei să faci”, i-a spus Răzvan Botezatu, Marei Bănică.

Nu rata nici: Paul Diaconescu, trei ore pe masa de operație. Medicii i-au extirpat o tumoră de cinci centimetri

Mara Bănică l-a pus la respect pe Răzvan Botezatu

Jurnalista, virulentă din fire, l-a taxat imediat pe Răzvan Botezatu, pentru atitudinea îndrăzneață pe care a afișat-o față de ea. 

Hai să vezi și: Ceartă monstru între Bia Khalifa și Ruxi, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Domnișoară, nu ridica tonul la mine! Ai puțin respect, că eu nu ridic tonul deja. Cu mine trebuie să vorbești frumos ca să îți vorbesc frumos, nu trebuie să-mi vorbești de sus, să fii imperativ. (…) Eu dacă plec, plec cu demnitate. (…) Ce problemă ai tu cu mine? Vezi-ți de treaba ta și vorbește frumos”, i-a răspuns Mara Bănică.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Carmen Bruma face sport
oana roman si marius elisei
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
constantin iacoban jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
Survivor Romania webp
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png