Începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce îi va lipsi Lidiei Buble, în junglă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Lidia Buble e gata să înceapă aventura în junglă
Lidia Buble e gata să înceapă aventura în junglă

Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Vezi și: Dorian Popa, în lacrimi, după ce s-a trezit cu viermi și lăcuste în gura!

Primul episod al celui de-al doilea sezon, cu vedete românești, va fi transmis în această seară, duminică, 4 august, de la ora 20.00.

Lidia Buble este gata să intre în acțiune, alături de celelalte vedete și, înainte de startul aventurii, a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Click!.

Crezi că va fi ușor pentru ceilalți să trăiască alături de tine în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici?

Lidia Buble: Nu cred că le va fi greu să trăiască alături de mine. În general, dacă ești ok cu mine, te țin în puf, sunt un om destul de fain și cred că voi reuși să mă fac plăcută. Trebuie să mă provoci ca să devin ceva rău. Am avut 2 astfel de momente în viață, în care m-am șocat eu pe mine. Nu mi-aș dori să ajung într-un moment de genul ăsta. 

Crede că sinceritatea o va dezavantaja

Ce crezi că ar putea să te avantajeze sau dezavantajeze pe parcursul competiției?

Toată viața m-a dezavantajat faptul că am fost un om foarte sincer și, din păcate, în zilele noastre, nu mai e foarte apreciată sinceritatea. Cred că mă va avantaja faptul că sunt o persoană extrem de asumată și cu un psihic foarte puternic, știu să mă controlez foarte bine. În junglă cel mai important este psihicul. Este benefic să fim puternici și din punct de vedere fizic, dar lupta se va duce psihic, iar acolo mă pot stăpâni destul de bine. 

Citește și: Giani Kiriţă, cu frica-n sân la Sunt celebru, scoate-mă de aici: «Îmi este teamă de absolut tot ce mişcă»

Dacă cineva îmi greșește, eu sunt genul de om care dă nenumărate șanse… dar și când vine picătura care umple paharul, să fugi! Las destul de mult de la mine, iar asta nu m-a prea ajutat în viață. 

Nu știu cine vor fi colegii mei, dar dacă vor fi oameni înțelepți, consider că mă va ajuta faptul că sunt o persoană destul de tolerantă. Asta cred că vor aprecia. Dacă nu, asta e situația.

Ce nu i-ar plăcea să întâlnească în junglă

Ai plăceri nevinovate? Ce o să-ți lipsească?

O să-mi fie foarte greu să nu aud muzică în fiecare dimineață. Eu ascult muzică de când mă trezesc și până adorm. Și fără pastele mele... Îmi plac foarte mult pastele și îmi vor lipsi. Muzica o voi înlocui cu sunetul plăcut al ciripitului păsărilor. Sper să nu fie foșnetul tarantulelor, totuși.

Nu rata nici:  De ce-și ține Mara Bănică soțul la secret? Soțul concurentei de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” conduce o mulținațională în Germania!

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net