De ce-și ține Mara Bănică soțul la secret? Soțul concurentei de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” conduce o mulținațională în Germania!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mara Bănică e pe cai mari! Jurnalista se află într-o perioadă foarte prolifică a vieții sale. Îi merge bine și pe plan personal, dar și profesional, ea fiind una dintre concurentele show-ului filmat zilele acestea în Dominicană, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Pro TV).

image

Și în viața de familie, Mara Bănică este o femeie împlinită. Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, la începutul anului, mai precis în februarie, când a adus-o pe lume pe micuța Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț. 

Jurnalista s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, dar niciodată nu a publicat vreo poză cu chipul lui. Tot timpul s-a ferit să facă public cum arată bărbatul care-i stă alături.

Acesta nu a stat lângă Mara nici măcar în pozele de la botez, tocmai pentru a nu bate la ochi, monitorizând atent din lateral toată ceremonia.

De ce nu vrea să apară bărbatul în poze? 

Mara Bănică trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste, la acest moment. 

Jurnalista a preferat să-și țină  departe partenerul de ochii curioșilor. Bărbatul, pur și simplu, nu își dorește să devină persoană publică, astfel încât preferă să stea cât mai retras din calea camerelelor foto și video.

Cu ce se ocupă soțul Marei?

Despre soțul Marei Banica se știe deja că acesta conduce o multinațională în Germania și este nevoit să fie mai mereu plecat, fapt devoalat chiar de jurnalista plecată acum în Dominicană. 

Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. 

Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a mărturisit Mara, chiar înainte să se nască fetița ei, Donca Maria (10 luni), pentru fanatik.ro.

Înainte să plece în junglă, Mara și soțul ei au mers împreună cu cei doi copii într-o vacanță în Turcia, unde s-au simțit foarte bine. Nu a fost primul zbor al micuței Donca Maria, care a fost plimbată înainte de către mămica ei și la Frankfurt, unde l-au vizitat pe tătic. 

Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, pe 12 iunie 2021. Și la cununia din biserica Mara a avut grijă să ascundă chipul bărbatului din viața sa. 

Mai are un băiat dintr-o altă relație !

Mara Bănică mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună”, a povestit jurnalista, despre fiul ei, Dima. 

image

Mara e plecată în Dominicană! 

După ce a devenit a doua oară mămică, Mara Bănică a dat o lovitură de imagine. Ea a părăsit Antena, post tv cu care a colaborat ani de zile la emisiunea “Acces direct”, pentru show-ul de la Pro Tv “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care se filmează chiar în această perioadă în Republica Dominicană. 

Mara Bănică a devenit cunoscută ca jurnalist, atunci când a fost corespondent de război pe fronturile din Kosovo, Afghanistan și Irak.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net