Mara Bănică i-a dat de gol! Ce a spus despre Mihai Morar, Mitoșeru și Pepe?

Jurnalista Mara Bănică a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Vedeta a făcut câteva declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Mara Bănică a povestit că a fost îndrăgostită de Mihai Morar
Mara Bănică a povestit că a fost îndrăgostită de Mihai Morar

Mara Bănică a pășit joi, 21 iulie, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Ar putea părea ciudat pentru cei care cunosc faptul că Mara participă, în principal, la emisiunile marca Antena 1, având o colaborare de mulți ani cu trustul Intact.

Situația s-a schimbat și, conform Fanatik.ro, se pare că Mara Bănică a semnat un nou contract cu PRO TV și urmează să participe la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici", care va fi difuzată toamna aceasta. 

Citește și: Mara Bănică, probleme cu somnul din cauza bebelușei 

Așadar, pentru a se integra mai bine la PRO TV, vedeta a fost invitată la emisiunea lui Măruță, iar întrebările la care a fost nevoită să răspundă nu au fost deloc unele ușoare. 

Mara Bănică nu o poate ierta pe Bianca Drăgușanu 

Întrebată care este persoana din showbiz care a dezamăgit-o cel mai mult, Mara Bănică nu a ezitat să ofere un nume și o scurtă explicație: pe Bianca Drăgușanu nu ar putea să o ierte niciodată, deși au fost cândva foarte bune prietene. 

Mara Bănică a fost întrebată de ce bărbat a fost îndrăgostită și care este cel pentru care ar îmbrăca rochia de mireasă. Răspunsul oferit a fost unul surprinzător! Jurnalista a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Mihai Morar și că Ion Țiriac este bărbatul pentru care ar îmbrăca oricând rochia de mireasă! 

Vezi și: Ce a pățit Mara Bănică la botezul micuței Donca 

„Ion Țiriac. Pentru că e bogat. Stai puțin, de la o vârstă anume, femeia se deșteaptă. Aici scrie dacă sunt obligată, vreau să văd și eu care sunt beneficiile acestei relații. Pentru 6 luni e o problemă? Mă gândesc eu…”, a declarat Mara Bănică. 

Jurnalista nu a sezitat deloc nici atunci când și-a deconspirat colegii de breaslă care sunt prieteni cu băuturile alcoolice. Conform Marei Bănică, lui Mihai Morar, Mihai Mitoșeru și Pepe le place destul de mult să consume licoarea lui Bacchus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
netflix shutterstock jpg
catalin bordea andreea vinatoru colaj instagram jpg
banner smiley png
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
image
actualitate.net
image
actualitate.net