Mara B─ânic─â a n─âscut o feti╚Ť─â de 3 kg! Primele declara╚Ťii ale jurnalistei!

Mara B─ânic─â ╚Öi so╚Ťul ei sunt ├«n culmea fericirii! Jurnalista a adus pe lume mar╚Ťi, 1 februarie, o feti╚Ť─â s─ân─âtoas─â tun, care a c├ónt─ârit nu mai pu╚Ťin de 3 kilograme ╚Öi a primit nota 10 la na╚Ötere. Mara ╚Öi feti╚Ťa ei se simt foarte bine. Proasp─âta m─âmic─â a f─âcut primele declara╚Ťii pentru Click!, de pe patul de spital.

mara banica2 jpg
Mara B─ânic─â a devenit mam─â a doua oar─â Sursa: Instagram

Fericire mare pentru Mara B─ânic─â ╚Öi so╚Ťul ei. Jurnalista a devenit mar╚Ťi domnea╚Ť─â, ├«n jurul orei 7 ╚Öi 24 de minute, m─âmic─â pentru a doua oar─â.

Na╚Öterea a decurs f─âr─â probleme. Mara B─ânic─â a n─âscut la o clinic─â privat─â din Capital─â, iar feti╚Ťa a c├ónt─ârit 3 kilograme la na╚Ötere ╚Öi a m─âsurat 50 cm. Mara a f─âcut primele declara╚Ťii pentru Click!, chiar de la maternitate.

ÔÇ×E cadou de ziua mamei mele!ÔÇŁ

ÔÇ×Ast─âzi ne-am m─ârit familia! Am n─âscut diminea╚Ťa la 7.24 o feti╚Ť─â perfect s─ân─âtoas─â! Are 3 kilograme ╚Öi 50 cm. A primit nota 10! Suntem bine am├óndou─â, ne acomod─âm cu via╚Ťa exterioar─â! Tot ast─âzi este ╚Öi ziua de na╚Ötere a mamei mele, a╚Öa c─â un cadou mai frumos nu cred c─â s -ar fi potrivit!ÔÇŁ, ne-a declarat proasp─âta l─âuz─â.

Mara B─ânic─â a preg─âtit totul din timp cu minu╚Ťiozitate pentru venirea pe lume a micu╚Ťei. Bebelu╚Öa va fi r─âsf─â╚Ťata familiei. Jurnalista ne-a mai declarat c─â i-a preg─âtit micu╚Ťei p─âtu╚Ťul, h─âinu╚Ťelele, scoica, dar ╚Öi un c─ârucior de fi╚Ťe. Bebelu╚Öa se va odihni ├«ntr-un c─ârucior de 2000 de euro, un model de fi╚Ťe pe care l-a folosit ╚Öi Megan Markle la copiii ei! Mai are doar s─â se consulte cu so╚Ťul pentru numele micu╚Ťei.

ÔÇ×Camera bebelu╚Öei e preg─âtit─â. P─âtu╚Ťul, scoica ╚Öi c─âruciorul. M-am g├óndit la un prenume. A╚Ötept s─â v─âd ╚Öi variantele la care s-a g├óndit so╚Ťul meu ╚Öi vom alege ├«mpreun─âÔÇŁ, ne-a mai spus Mara.

La 46 de ani, Mara B─ânic─â a devenit mam─â pentru a doua oar─â. Ea mai are un b─âi╚Ťelel Dima, ├«n v├órst─â de 11 ani.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe┬áGoogle News

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png