Mara Bănică a născut o fetiță de 3 kg! Primele declarații ale jurnalistei!

Mara Bănică și soțul ei sunt în culmea fericirii! Jurnalista a adus pe lume marți, 1 februarie, o fetiță sănătoasă tun, care a cântărit nu mai puțin de 3 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Mara și fetița ei se simt foarte bine. Proaspăta mămică a făcut primele declarații pentru Click!, de pe patul de spital.

Mara Bănică a devenit mamă a doua oară Sursa: Instagram
Mara Bănică a devenit mamă a doua oară Sursa: Instagram

Fericire mare pentru Mara Bănică și soțul ei. Jurnalista a devenit marți domneață, în jurul orei 7 și 24 de minute, mămică pentru a doua oară.

Nașterea a decurs fără probleme. Mara Bănică a născut la o clinică privată din Capitală, iar fetița a cântărit 3 kilograme la naștere și a măsurat 50 cm. Mara a făcut primele declarații pentru Click!, chiar de la maternitate.

„E cadou de ziua mamei mele!”

Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineața la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Are 3 kilograme și 50 cm. A primit nota 10! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s -ar fi potrivit!”, ne-a declarat proaspăta lăuză.

Mara Bănică a pregătit totul din timp cu minuțiozitate pentru venirea pe lume a micuței. Bebelușa va fi răsfățata familiei. Jurnalista ne-a mai declarat că i-a pregătit micuței pătuțul, hăinuțelele, scoica, dar și un cărucior de fițe. Bebelușa se va odihni într-un cărucior de 2000 de euro, un model de fițe pe care l-a folosit și Megan Markle la copiii ei! Mai are doar să se consulte cu soțul pentru numele micuței.

Camera bebelușei e pregătită. Pătuțul, scoica și căruciorul. M-am gândit la un prenume. Aștept să văd și variantele la care s-a gândit soțul meu și vom alege împreună, ne-a mai spus Mara.

La 46 de ani, Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Ea mai are un băițelel Dima, în vârstă de 11 ani.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net