EXCLUSIV Ce probleme are Mara Banică, însărcinată în 7 luni: «Plâng 3-4 ore pe zi»

Ultima actualizare:

    Mara Bănică a fost o mireasă nonconformistăfoto: arhiva personală/Instagram
Mara Bănică a fost o mireasă nonconformistăfoto: arhiva personală/Instagram

Mara Bănică (45 de ani) urmează să devină mamă pentru a doua oară. Însărcinată în șapte luni, Mara se luptă cu o depresie pre-natală, care a pus-o la pământ. Nu a mai ieșit din casă de luni bune. decât până la magazin și înapoi.

Mara Bănică este însărcinată în șapte luni și a ales, pentru o perioadă, să se retragă din lumina reflectoarelor. Mara Bănică a rămas însărcinată în urma fertilizării în vitro și a renunţat la toate activităţile care o solicitau, având grijă de ea și de bebeluș. A încercat să se odihnească cât de mult a fost posibil, însă pandemia și restricțiile i-a creat serioase probleme de ordin psihic.


    Mara Bănică este însărcinată în 7 lunifoto: Facebook
Mara Bănică este însărcinată în 7 lunifoto: Facebook

Mara Bănică: "Nu mă mai deplasez decât până la magazin"

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

Citește și:

Mara Bănică s-a măritat. Ce miri nonconformiști au fost jurnalista și soțul ei!

Mara Bănică, prima poză cu burtica de gravidă. S-a căsătorit în luna iunie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net