Fetița Marei Bănică va avea cărucior princiar! Când naște jurnalista?

Ultima actualizare:

Mara Bănică a intrat în linie dreaptă cu sarcina! Au mai rămas doar două săptămâni până când Mara va aduce pe lume o fetiță, cel de-al doilea copil al vedetei. Mara și-a făcut bagajul pentru maternitate și așteaptă să-i vină sorocul din clipă-n clipă.

Mara Bănică mai are două săptămâni și naște Sursa: Instagram
Mara Bănică mai are două săptămâni și naște Sursa: Instagram

Mara Bănică mai are doar două săptămâni până când va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta are mari emoții, însă, pentru că  doctorul ginecolog cu care urmează să nască a plecat într-o vacanță, în Republica Dominicană. Mara speră, însă, ca acesta să se întoarcă la timp, iar nașterea să decurgă fără probleme.

Și-a făcut bagajul pentru maternitate!

Mara a pregătit cu minuțiozitate bagajul pentru maternitate, din timp. 

Am emoții foarte mari. Mi-am făcut bagajul de o saptămână. Stau cu el la ușă. Doctorul cu care urmează să nasc a plecat în Republica Dominicană, timp de două săptâmâni. Mi-a zis să ne întâlnim pe 19 ianuarie, ca să stabilim ziua când voi naște. Dacă se întâmp ceva, voi naște cu doctorul cu care l-am născut pe băiatul meu, Dima. E frustrant, însă, în perioada asta, cu Covid-ul, pentru că am înțeles că tatăl copilului nu poate intra la spital. Poate totuși o să-l lase până la urmă.

Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid, a declarat Mara Bănică, în exclusivitate, pentru click.ro.

Mara Bănică și soțul ei au pregătit camera fetiței, care va fi o răsfățată încă de la venirea pe lume. Vedeta i-a pregătit micuței pătuțul, hăinuțele, scoica, dar și un cărucior de fițe. Bebelușa se va odihni într-un cărucior în valoare de 2000 de euro, un model de fițe pe care l-a folosit și Megan Markle la copiii ei!

Camera bebelușei este gata, pregătită, de mai multă vreme. Fetuița are tot ce-i trebuie. Pătuțul, scoica și căruciorul. M-am gândit la un prenume. Aștept, însă,  să văd și variantele la care s-a gândit soțul meu și vom alege împreună, a mai spus Mara Bănică, pentru click.ro.

La 46 de ani, jurnalista Mara Bănică va deveni mamă pentru a doua oară. Ea mai are un băițelel, pe nume Dima, în vârstă de 11 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net