Mara Bănică, prima poză cu burtica de gravidă. S-a căsătorit în luna iunie

Ultima actualizare:

    Mara Bănică a fost o mireasă nonconformistăfoto: arhiva personală/Instagram
Mara Bănică a fost o mireasă nonconformistăfoto: arhiva personală/Instagram

Mara Bănică are noutăți frumoase din viața ei personală. Fosta prezentatoare de la Antena 1 este însărcinată cu al doilea copil, iar la începutul verii s-a și cununat religios cu iubitul ei, căruia nu vrea să-i dezvăluie identitatea.

Mara Bănică le-a făcut azi o bucurie fanilor ei de pe Facebook. A publicat prima poză cu ea gravidă. În imagine apare și medicul care se îngrijește de sarcina jurnalistei și la adresa căruia Mara are numai cuvinte de mulțumire.

„Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m-a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă”, a scris Mara în dreptul pozei. Mara mai are un băiat, pe Dima, în vârstă de 10 ani.


    Mara Bănică, alături de medicul eifoto: Facebook
Mara Bănică, alături de medicul eifoto: Facebook

Va naște la începutul anului viitor

La începutul lui august, Mara Bănică a anunțat sarcina pe Facebook. ”Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de “dispariția” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veți vedea. În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare! Vestea cea mare însă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamna despre asta, pe îndelete!? Va mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, a scris Mara Bănică pe contul său de Facebook.

Mara Bănică s-a măritat pe 12 iunie

Mara Bănică a făcut pasul cel mare 12 iunie. Jurnalista s-a măritat cu alesul inimii ei, căruia nu vrea să îi dezvăluie identitatea, după doi ani și jumătate de relație. La începutul anului 2019, Mara Bănică dezvăluia că este implicată într-o nouă relație, după despărțirea de Răzvan, alături de care toată lumea o vedea îmbrăcând rochia de mireasă.

"Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru acești cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ţi spun «E, na! Asta nu e bine!». Ai grijă de ține și când ţi se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta", anunța Mara, în 2018.

Citește și:

Mara Bănică s-a măritat. Ce miri nonconformiști au fost jurnalista și soțul ei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net