Ce a pățit Mara Bănică la botezul micuței Donca Maria?! Primele poze de la petrecere!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Botez cu ștaif în showbiz pentru fiica Marei Bănică, micuța Donca Maria! Peste 200 invitați, dintre care nume cunoscute, au venit la creștinarea micuței, care a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba a fost oficiată de un sobor de patru preoți. Micuța Donca Maria nu a plâns deloc atunci când a fost scufundată în cristelniță. 

Mara Bănică și-a creștinat fetița la Sfântul Gherghe cel Nou Sursa: arhivă personală
Mara Bănică și-a creștinat fetița la Sfântul Gherghe cel Nou Sursa: arhivă personală

Mara Bănică a creștinat-o cu mare fast, în week-end, pe micuța Donca Maria! Vedetele au dat fuga la petrecere, dornice de distracție, după doi ani în care nu prea au ieșit din case.

Slujba de creștinare a micuței a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou și a fost oficiată de un sobor format din nu mai puțin de patru preoți. Micuța a fost foarte cuminte. Nu a scos nici un sunet pe întreaga durată a botezului, nici măcar atunci când a fost scufundată cu capul în cirstelniță.

Nu a țipat deloc! Culmea, nici când a băgat-o preotul în cazan nu a țipat. Nu plânge decât atunci când îi este foame. Acum am terminat și cu colicii! Suntem tare fericiți!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click!, cu vocea gâtuită.

Mara și-a pierdut în schimb vocea după botez.  „Nu știu ce s-a întâmplat! După botez nu mai puteam să vorbesc, nu mai aveam voce! Cred că a fost muzica prea tare și eu am tot țipat” ne-a mai spus Mara.

Viorel Lis Lis, scos din casă la petrecere!

Petrecerea a avut loc la un ballroom din Capitală, unde invitații s-au distrat pe cinste până în zori. Printre vedetele prezente la botez s-au numărat: Viorel Lis, scos din casă în premieră de soția Oana, Serghei Mizil, Vica Blochina, Lizeta Haralambie, Oana Roman și Marius Eisei, Simona Trașcă și mulți alții.

Adriana Bahmuțeanu a fost și ea sărbatorită. Exact în ziua când a fost creștinată micuța Donca Maria a fost și ziua ei de naștere. Atmosfera la petrecere a fost întreținută de Petrică Andrei Orchestra, Florin Vasilică, Petre Geambașu, Leo Florian și Răzvan de la Pitești.

Am avut un tort spectaculos de un metru și jumătate, mai precis patru etaje, meniul a fost exclusivist. Am schimbat trei ținute, semnate Liana Obancea. A fost cea mai reușită petrecere de botez la care am fost. Serghei a dansat încontinuu. Ieri am făcut pentru mir cel mai spectaculos proțap din lume, la o terasăde pe Nordului”, a mai spus jurnalista.  

Mara Banică, mamă pentru a doua oară la 46 de ani 

Jurnalista Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară, la 46 de ani. Ea mai are un băiețel, pe nume Dima, în vârstă de 11 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net