Pățaniile Marei Bănică cu bebelușa Donca, în Turcia: „Nu esti în vacanță cu un copil mic!”

#Exclusiv Click!

Mara Bănică, soțul, și cei doi copii, băiatul Dima și bebelușa Donca Maria, au mers în prima lor vacanță de familie. Jurnalista a ales Turcia pentru acest sejur, care s-a dovedit a fi o aventură. 

mara banica png

Mara Bănică s-a întors cu forțe proaspete după vacanța petrecută cu tot familionul în Turcia. A fost prima vacanță în patru, care a inclus-o și pe bebelușa Donca, în vârstă de doar 5 luni. 

Iată și: Mara Bănică i-a dat de gol! Ce a spus despre Mihai Morar, Mitoșeru și Pepe?

Jurnalista a plecat de acasă dotată cu toate cele pentru bebelușă, care s-a purtat exemplar în prima ei vacanță la mare. Din păcate, pentru părinți sejurul nu a fost nici pe departe unul relaxant, pentru că au stat cu ochii non-stop pe copii. 

Mara Bănică: „Ne ne-am cărat cu jumătate de casă!”

Ca să fie sigură că are tot ce-i trebuie în vacanță, în cazul în care se întâmplă ceva, Mara Bănică și-a luat arsenalul de medicamente, haine și alte lucruri de care nu s-a atins, dar le-a luat ca să fie acolo, cum vine vorba din popor.

Ups: Ce a pățit Mara Bănică la botezul micuței Donca Maria?! Primele poze de la petrecere!

„Ne-am cărat cu jumătate de casă, trebuie să recunosc! Am avut un beach-house, situat chiar pe plajă, iar cea mică a fost impecabilă! 

Am fost cu avionul, dar Donca nu era la primul zbor. Am mai zburat cu ea și în Germania, e obișnuită. Nu am probleme cu ea. Doarme, e cuminte în zbor.

Noaptea, doarme de la 20:00 până la ora 8 dimineața. Așa a fost și în vacanță. I-am luat inclusiv apă plată de acasă cu noi, ca să fim siguri că nu va avea probleme. Am băgat-o zilnic în mare și i-a plăcut. 

Cât despre noi, e un banc: ce înseamnă vacanța cu copiii? Să ai grijă de ei, într-un oraș străin. Pentru noi nu a fost vacanța cu care suntem obișnuiți, dar bucuria copiilor e cea mai importantă!”, a declarat Mara Bănică, în exclusivitate pentru Click!.

Mai citește și: EXCLUSIV! Mara Bănică, bătăi de cap cu recensământul! «M-am chinuit șase ore să mă autorecenzez! Figurez doar cu un copil!»

Trebuie să vezi și: EXCLUSIV! Mara Bănică, disperată să slăbească după naștere! Ce dietă urmează? „Nu vreau să fiu tanc!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Sonia Argint Ionescu: „Am citit un articol foarte interesant, scris de istoricul și autorul „Sapiens” și „Homo Deus”, Yuval Noah Harari, despre cum ar putea arăta viitorul  Și nu mi place posibilul scenariu” jpeg
image png
cub mihai traistariu png
cub andreea perju png
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub Daniel Onoriu png