EXCLUSIV! Mara Bănică, bătăi de cap cu recensământul! «M-am chinuit șase ore să mă autorecenzez! Figurez doar cu un copil!»

Ultima actualizare:

Mara Bănică a încercat o zi întreagă să se autorecenzeze, pe platforma on-line. Șase ore, atât i-a luat jurnalistei să facă recensământul de la ea de acasă. După ce platforma a stat blocatămai bine de o jumătate de zi, Mara a reușit să autorecenzeze, însă nu și pe fiica sa, Donca Maria, care este născută anul acesta.

Mara Bănică a avut probleme mari cu recensământul on-line Sursa: Facebook
Mara Bănică a avut probleme mari cu recensământul on-line Sursa: Facebook

Mara Bănică a avut mari bătăi de cap cu recensământul. Jurnalista a accesat site-ul dedicat recensământului, ieri, la prima oară, dar acesta s-a blocat!

Site-ul dedicat recensământului populaţiei a picat după doar două ore de la debutul autorecenzării. Jurnalista s-a chinuit timp de șase ore, o zi de muncă, să se autorecenzeze. A făcut-o, până la urmă, pentru toată familia.

„ÎNTRE DOUĂ BIBEROANE, M-AM AUTORECENZAT!”

Am reușit după 6 ore să mă autorecenzez! Între două biberioane, ce să fac! Am făcut-o pe mama șef de gospodărie.

În primele ore nu a funcționat site-ul. Trebuie să faci pe domiciliul în buletin și i-am recenzat și pe părinții mei. Mai am două case. Am pus-o pe mama cap de gospodărie,  pentru că eu nu corespondeam la an cu tata!

Curios e că n-am decât un copil! Așa figurez! Pe Donca Maria nu am putut să o înscriu pentru că s-a născut după în 1 decembrie 2021”, a declarat jurnalista, pentru Click!

Platforma de autorecenzare de pe site-ul www.recensamantromania.ro a devenit activă la ora 00:00, pe 14 martie.

Prima etapă a recensământului populaţiei şi locuinţelor, respectiv cea de preluare a datelor din surse administrative, a început pe 1 februarie, iar cea referitoare la autorecenzare se desfăşoară între 14 şi 15 martie.

Autorecenzarea va putea fi efectuată de pe orice telefon mobil tip smartphone, de pe tabletă, laptop sau calculator, chestionarul pentru autorecenzare fiind disponibil în limba română şi în limbile minorităţilor naţionale, precum şi în limba engleză.

A treia etapă a recensământului constă în colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă. Această etapă se va desfăşura între 16 mai – 17 iulie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net