EXCLUSIV! Mara Bănică, bătăi de cap cu recensământul! «M-am chinuit șase ore să mă autorecenzez! Figurez doar cu un copil!»

Mara Bănică a încercat o zi întreagă să se autorecenzeze, pe platforma on-line. Șase ore, atât i-a luat jurnalistei să facă recensământul de la ea de acasă. După ce platforma a stat blocatămai bine de o jumătate de zi, Mara a reușit să autorecenzeze, însă nu și pe fiica sa, Donca Maria, care este născută anul acesta.

Mara Bănică a avut probleme mari cu recensământul on-line Sursa: Facebook
Mara Bănică a avut probleme mari cu recensământul on-line Sursa: Facebook

Mara Bănică a avut mari bătăi de cap cu recensământul. Jurnalista a accesat site-ul dedicat recensământului, ieri, la prima oară, dar acesta s-a blocat!

Site-ul dedicat recensământului populaţiei a picat după doar două ore de la debutul autorecenzării. Jurnalista s-a chinuit timp de șase ore, o zi de muncă, să se autorecenzeze. A făcut-o, până la urmă, pentru toată familia.

„ÎNTRE DOUĂ BIBEROANE, M-AM AUTORECENZAT!”

Am reușit după 6 ore să mă autorecenzez! Între două biberioane, ce să fac! Am făcut-o pe mama șef de gospodărie.

În primele ore nu a funcționat site-ul. Trebuie să faci pe domiciliul în buletin și i-am recenzat și pe părinții mei. Mai am două case. Am pus-o pe mama cap de gospodărie,  pentru că eu nu corespondeam la an cu tata!

Curios e că n-am decât un copil! Așa figurez! Pe Donca Maria nu am putut să o înscriu pentru că s-a născut după în 1 decembrie 2021”, a declarat jurnalista, pentru Click!

Platforma de autorecenzare de pe site-ul www.recensamantromania.ro a devenit activă la ora 00:00, pe 14 martie.

Prima etapă a recensământului populaţiei şi locuinţelor, respectiv cea de preluare a datelor din surse administrative, a început pe 1 februarie, iar cea referitoare la autorecenzare se desfăşoară între 14 şi 15 martie.

Autorecenzarea va putea fi efectuată de pe orice telefon mobil tip smartphone, de pe tabletă, laptop sau calculator, chestionarul pentru autorecenzare fiind disponibil în limba română şi în limbile minorităţilor naţionale, precum şi în limba engleză.

A treia etapă a recensământului constă în colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă. Această etapă se va desfăşura între 16 mai – 17 iulie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png