EXCLUSIV! Mara Bănică și-a adus fetița acasă! Primele imagini cu micuța Donca Maria!

Mara Bănică e în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Mara s-a externat, vineri, 4 februarie, împreună cu micuța ei, Donca Maria, din maternitate. Mara a făcut primele declarații de când a ajuns acasă, pentru Click.ro.

mara lauza banica  jpg
Mara Bănică a născut pe 1 februarie o fetiță Sursa: Instagram

Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară marți, 1 februarie, și a adus pe lume o fetiță superbă, de 3 kilograme. Nașterea a decurs fără probleme, așa că Mara a fost externată vineri, 4 februarie, împreună cu fetița ei.

Soțul ei a fost cel care a venit să le ia de la Maternitate. Acum, Mara se află acasă împreună cu micuța Donca Maria. Jurnalista a făcut primele declarații, pentru Click!, la venirea acasă și i-a făcut și un filmuleț micuței, care este foarte cuminte.

„Încerc să-mi revin după anestezie!”

Mara are, însă, ceva probleme cu somnul. Nu a dormit toată noaptea de focul micuței, pe care a păzit-o non-stop împreună cu soțul ei.

E cumințică! Aseară a fost prima zi de adaptare. Nu am dormit deloc toată noaptea de grijă. Încerc să-mi revin după anestezie. Ieri, am ieșit din spital cu ea, iar după-amiază am fost să o declarăm. O cheamă Donca Maria. Am fost cu soțul meu s-o declar.

Mi-am dorit mult să am o fetiță cu numele Donca, încă de la primul copil. Eu și pe Dima îl strigam Donca când era în burtică! Nu am știut că e băiețel că nu stătea să vedem sexul. Am crezut până la șapte luni că e fetiță și că o va chema Donca” , a povestit Mara, în exclusivitate, pentru click.ro.

Mara își revine cu greu după anestezie, însă are mare sprijin în soțul ei, care o ajută cu bebelușa.

Acum e periculos cu bebelușii pe pandemie. Nu știi pe cine bagi în casă. Mi-e frică. Eu am fost și în timpul sarcinii foarte speriată să nu iau Covid. Acum o să stau eu cu soțul meu cu ea. Nu vrem să lăsăm pe nimeni să se apropie de ea”, a declarat Mara Bănică, pentru click.ro.

Mara Bănică a adus pe lume marți, 1 februarie, o fetiță sănătoasă tun, care a cântărit nu mai puțin de 3 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Jurnalista mai are un băițelel Dima, în vârstă de 11 ani.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran