EXCLUSIV! Mara Bănică, disperată să slăbească după naștere! Ce dietă urmează? „Nu vreau să fiu tanc!”

Ultima actualizare:

Mara Bănică este contracronometru! A intrat la dietă drastică după naștere și vrea să dea jos kilogramele în timp record! Mara a ajuns să cântărească 90 de kilograme în timpul sarcinii, iar acum se chinuie să ajungă la silueta de dinainte.

Mara Bănică a intrat la dietă după naștere Sursa: Inastagram
Mara Bănică a intrat la dietă după naștere Sursa: Inastagram

Mara Bănică a născut-o pe fetița ei, Donca Maria, pe 1 februarie, iar acum se pregătește intens pentru botezul micuței, programat pentru luna mai. Mara a intrat la dietă de urgență, pentru a încăpea în rochia de la botez.

Toți creatorii de modă să vină la mine! Nici nu mai știu ce se mai poartă după doi ani de stat în casă. M-am apucat, însă, de dietă că nu se mai putea!” , a declarat Maria Bănică, pentru Click!

„ÎNAINTE SĂ NASC AJUNSESEM LA 90 DE KILOGRAME”

Mara a ajuns să cântărească 90 de kilograme în timpul sarcinii, iar acum a apelat la o dietă minune, pe bază de carne și de lactate, pentru a da jos cât mai repede surplusul de kilograme.

În trecut, jurnalista a reușit performanța să slăbească 18 kilograme cu dieta minune!

Chiar înainte să nasc cântăream 90 de kilograme, iar acum, după naștere, am vreo 70 de kilograme. Eu, înainte de sarcină, aveam 56 de kilograme. Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte, dar mă mulțumesc și cu 10 kilograme până la botez, în mai.

Adevărul e că cea ma bună dietă tot înfometarea este! Am slăbit 18 kilograme când am ținut ultima oară dieta asta. Dieta se bazeză în principal pe brânzeturi și pe carne”, ne-a mai spus Mara.

În prima săptămână a dietei se consumă doar brânzeturi până la 7 la sută grăsime și legume, mai puțin roșii. În cea de-a doua săptămână, se introduce carnea fiartă sau la cuptor (pui, porc, vită, curcan) combinată cu legume crude.

Pe lângă dietă, Mara va merge, din luna aprilie, și la o serie de proceduri corporale.

De la 1 aprilie mă duc și la proceduri, dar trebuie să nu fiu totuși tanc când merg acolo. Eu nu sunt pe principiu: gata am născut, sunt ca la mânăstire și nu contează cum arăt. O femeie trebuie să se îngrijească, să arate bine și după ce a născut”, ne-a mai spus jurnalista.

Mara Bănică a adus pe lume marți, 1 februarie, o fetiță sănătoasă tun,Donca Maria, care a cântărit nu mai puțin de 3 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Jurnalista mai are un băițelel Dima, în vârstă de 11 ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net