Moment de panică! Lui Alex Bogdan i s-a făcut rău la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: «A fost de vise rele»

Ultima actualizare:

Al doilea episod din «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» a debutat cu provocări care au testat limitele concurenților. Proba shake-urile din ingrediente «inedite» i-a pus capac lui Alex Bogdan, căruia i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicului. 

image

«Sunt celebru, scoate-mă de aici!» este show-ul care dă bătăi de cap celebrităților, ce s-au încumetat să se aventureze în jungla dominicană pentru o experiență exotică memorabilă. În episodul din această seară, concurenții au fost nevoiți să facă față probei shake-urilor făcute din viermi, tarantule, ardei iuți sau picioare de gândaci sau broască. 

Citește și: Primele reacții ale vedetelor, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Arată ca un puroi verde!”

Doar câteva vedete au fost îndeajuns de curajoase să bea un pahar întreg din aceste băuturi deloc îmbietoare. Actorul Alex Bogdan a băut un shake din ardei iuți și chiar dacă i-a fost teribil de greu, a reușit să înghită băutura. 

Vezi: Ceartă monstru între Bia Khalifa și Ruxi, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Bogdan părea să nu fie afectat de această probă, însă la scurt timp, celebrul concurent s-a prăbușit la pământ de durere. Actorul avea crampe foarte puternice la burtă, și atât colegii săi, cât și Adela și Cabral s-au panicat, astfel că a intervenit medicul. Alex Bogdan a avut nevoie de câteva momente să-și revină, a băut apă și într-un final s-a simțit ceva mai bine.

«E de vise rele nu se poate povesti. Am băut chestia aia. Daca nu vreau eu, ăia fac din start trei puncte si va fi foarte greu să-i ajungem.», a declarat Alex Bogdan. 

O altă confruntare foarte strânsă a fost între Bia Khalifa și Lidia Buble. Fosta iubită a lui Sișu a fost nevoită să bea un shake din tarantule, iar Lidia Buble o băutură din...viermi. Artista a vomitat de mai multe ori, iar Bia Khalifa părea să aibă un avantaj, însă până la urmă Lidia a fost cea care a câștigat proba. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net