Primele reacții ale vedetelor, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Arată ca un puroi verde!”

Ultima actualizare:

Feluri de mâncare dezgustătoare, reacții delicioase! Așa ar putea fi caracterizate primele experiențe ale vedetelor participante la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro Tv.

Reacția lui Răzvan Botezatu la gustul și senzația oferită de preparatul gustat, ochi de vită
Reacția lui Răzvan Botezatu la gustul și senzația oferită de preparatul gustat, ochi de vită

Concurenții au ajuns în Dominicană și au fost primiți cu un „festin”: frigărui de insecte, penis de taur, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar!

Reacțiile participanților? Tania Popa a testat frigăruile de insectă. „Li s-a spart burta… a ieșit o zeamă scârboasă, cu iz de vomă!”, a exclamat ea.

Vezi și: Începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce îi va lipsi Lidiei Buble, în junglă

Bia Khalifa a avut în farfurie un penis de taur gătit. Nu i-a plăcut cum e susținută, așa că i-a aruncat un pahar cu apă, în față, unei colege. Iar Răzvan Botezatu a gustat ochi de vacă, dar aproape că a vomat: „Am înghițit! Era îmbibat de sânge!

Tarantula la grătar a devenit o pastă verde

Lidia Buble nu a reacționat, nici ea, prea bine, având în față tarantulă, la grătar, aparent, gătită mediu: „Arată ca un puroi verde!”. Lidia Buble a început să plângă când a văzut ce are de mâncat. Artista a fost nevoită să paseze păianjenul, înainte de a-l îngurgita.

La rândul lui, Giani Kiriță a primit ochi de pește. „Mi-am dat cu paharul de apă în ochi, să-mi revin, să nu vomit… Nu știu, a fost ceva rău”, a exclamat fostul fotbalist. 

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” tocmai a debutat la PRO TV, iar prezentatorii Adela Popescu și Cabral au ajuns în casa de unde vor comenta cele mai tari faze ale emisiunii.

Citește și: Dorian Popa, în lacrimi, după ce s-a trezit cu viermi și lăcuste în gura!

Dacă cei 12 concurenți „Sunt celebru, scoate-mă de aici” vor locui, efectiv, în junglă, Adela Popescu și Cabral au parte de o vilă chiar deasupra râului, decorată în stil tradițional.

Tu îți dai seama că vor trăi în junglă? Fără pat, fără telefon, fără familie... fără duș și fără mâncare”, a spus Adela, gândindu-se la cei 12 concurenți care au acceptat provocarea de a participa la emisiunea ce desemnează Regele sau Regina junglei.

Cine concurează în al doilea sezon

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net