Cabral, declarație superbă de iubire pentru Andreea! Ce poezie i-a compus

Ultima actualizare:

Cabral Ibacka, în vârstă de 44 de ani, este cunoscut pentru simțul umorului și despre capacitatea de a vorbi, în termeni glumeți, chiar și despre cele mai serioase chestiuni. De data aceasta, Cabral și-a luat prin surprindere admiratorii făcând o confesiune care ține de sfera amoroasă. 

Cabral duce dorul vremurilor în care era burlac
Cabral duce dorul vremurilor în care era burlac

Cabral Ibacka și Andreea sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii care le fac viața mai frumoasă. Deși se înțeleg de minune și sunt fericiți împreună, există și momente tensionate în cadrul cuplului, iar Cabral este uneori cuprins de nostalgie.

Cu toate acestea, la finalul zilei, Cabral este la fel de îndrăgostit de partenera sa, pe care nu ar schimba-o pentru nimic în lume. 

Citește și: Andreea Ibacka, imagini adorabile alături de Andreea și cei doi copii

Prezentatorul visează cu ochii deschiși la perioada în care nu era căsătorit, iar povestea de dragoste cu Andreea era una plină de spontaneitate și lipsită de atât de multă responsabilitate.

Deși lucrurile s-au schimbat după ce au devenit soț și soție, ceva a rămas la fel: dragostea puternică pe care Cabral o poartă soției sale, Andreea. 

Cabral a scris un text superb, pe blogul personal, pe care l-a dedicat Andreei, cu care este căsătorit din anul 2011. 

„Da, așa cum ziceam în titlu, avea gust de Aperol Șpriț.

Fresh și suprinzător era gustul ei.Și acidulată toată.Plină de savoare.Înțepătoare.Dar cu gust intens și savuros.  Și dulce cât trebuie.

Dar… na. Apoi m-am însurat, au trecut anii, i-am uitat gustul.Știi cu e când ești însurat… meniul nu mai cuprinde mare lucru, cumva oferta se limitează la ce are a la carte un mic băruleț de cartier.

Și degeaba ești tu cu visele la nivel de Cannes, cu pofte de cocktail-uri pline de fantezii cu fructe și prosecco scump… nu e timp și nici loc de altceva decât de o berică relativ rece, că te aleargă viața de la spate.

Na, trec anii, programul de funcționare devine din ce în ce mai scurt, barmanul nu mai e la fel de iscusit ca pe vremuri…

Și totuși, n-ai cum să nu-ți aduci aminte de fata cu gust de Aperol Șpriț care ți-a făcut odată, demult, seara spectaculoasă.

Totuși, cheia e să-i dai timp.

Și după ce-ți face doi copii, după ce crește și se transformă într-o femeie conturată perfect… s-ar putea să-ți dai seama că are fix același gust savuros. Fresh. Ușor înțepător. Acidulat.Intens și plăcut. Și dulce cât trebuie.Din care bei cu guri mici, zâmbind seara, după ce-ai pus copiii la culcare". 

Vezi și: Cum a debutat Andreea Ibacka în telenovele 

Cabral și Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în anul 2011 au decis să se căsătorească. Andreea povestea, într-un interviu că la început nu a fost deloc impresionată de glumele lui Cabral.

Mai mult decât atât, faptul că era mereu gata să transforme orice situație într-una umoristică nu i se părea interesant. Cu timpul însă s-au cunoscut mai bine și a descoperit ce se ascunde cu adevărat în spatele personalității exuberante a prezentatorului. 

Cererea de căsătorie a venit după trei ani de relație, iar Cabral a plănuit un moment ca-n filme, fără ca actrița să bănuiască nimic. Prezentatorul TV a cerut-o de soție pe Andreea chiar în platoul emisiunii ,,Poveștirile de noapte".

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net