Ceartă monstru între Bia Khalifa și Ruxi, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ultima actualizare:

Primul episod al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a debutat cu o ceartă de zile mari între Bia Khalifa și Ruxi. Momentul uluitor l-a șocat până și pe simpaticul Cornel Palade. Incidentul s-a petrecut în timp ce una dintre concurente se lupta să mănânce penis de taur.

Bia Khalifa și Ruxi, scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” Foto: captură Pro TV
Bia Khalifa și Ruxi, scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” Foto: captură Pro TV

Cei doi 12 participanți ai faimosului show au început aventura din junglă cu o masă festivă plină de „bunătăți”. Prezentatorii emisiunii, Cabral şi Adela Popescu, au avut câte o surpriză pentru fiecare concurent.

Vedetele au fost așteptate cu câte o farfurie cu un preparat cu totul și cu totul „exotic”. În mod normal nu s-ar fi atins de ceea ce au găsit în fața lor, dar, pentru că se află într-un concurs, concurenții au zis să-și încerce norocul. Până la urmă, știau riscurile atunci când au semnat pentru această aventură.

Vezi și: Dorian Popa, în lacrimi, după ce s-a trezit cu viermi și lăcuste în gura!

Astfel, Bia Khalifa s-a trezit cu este nevoită să mănânce penis de taur. Luptându-se din greu cu preparatul din fața ei, influencera s-a iritat teribil atunci când Ruxi a gesticulat și a rostit câteva cuvinte care i-au provocat și mai multă greață blondinei.

Bia Khalifa n-a stat prea mult pe gânduri și a reacționat, plină de nervi. Ulterior, blonda i-a aruncat fostei câștigătoare de la „Bravo, ai stil” un pahar de apă direct în faţă.

Bia Khalifa și Ruxi, scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„Mamă, i-ai făcut duș lui Ruxi aici.”, a exclamat Cornel Palade, uluit, după ce Bia Khalifa a făcut gestul extrem. La rândul ei, Ruxi a rămas aproape fără cuvinte, după ce a fost udată. Toată lumea a rămas mută, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemena reacție din partea Biei Khalifa.

Citește și: Giani Kiriţă, cu frica-n sân la Sunt celebru, scoate-mă de aici: «Îmi este teamă de absolut tot ce mişcă»

Ulterior, blondina și-a explicat gestul, susținând că fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil” a înrăutățit situația, în timp ce ea încerca să mănânce.

„În loc să mă lase în pace, pentru că nu voiam ajutorul ei, ea a înrăutățit chestiile, făcându-mă să-mi fie o greață de nedescris fix când aveam o bucată în gură și trebuia să înghit”, a precizat Bia Khalifa.

Poate te interesează: Începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce îi va lipsi Lidiei Buble, în junglă

Vom vedea în episoadele următoare dacă va escalada acest conflict. În orice caz, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se anunță a fi un show pe cinste. La emisiune participă: Giani Kiriță, Lidia Buble, Cornel Palade, Bia Khalifa, Răzvan Botezatu, Anisia Gafton, actrița Tania Popa, Ruxi, jurnalista Mara Bănică, actorul Paul Diaconescu, Cristi Mitrea și Alex Bogdan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net