Bia Khalifa de la "iUmor", scandal și cursa groazei cu un șofer: “M-a dat cu capul de ușa mașinii”

Ultima actualizare:

    Bia Khalifa nu i-a încântat deloc pe jurații iUmor
Bia Khalifa nu i-a încântat deloc pe jurații iUmor

Bia Khalifa a reclamat miercuri seară la Poliție că a fost agresată de un șofer de Uber. Bia Khalifa, concurenta de la iUmor, a trăit o experiență terifiantă. Mai precis, o banală cursă cu mașina, către casă, s-a transformat în cursa groazei.

“Am comandat un Uber. A fost o situație foarte nasoală. M-am dus aseară să-mi fac genele. La plecare, am chemat un taxi. Când am intrat în mașină l-am rugat pe șofer să oprească la un Mac (McDonald's) din sectorul 1, pentru că nu mâncasem toată ziua. El și-a continuat cursa. După câteva minute i-am zis: «ați uitat să opriți la Mac». Și atunci mi-a zis: «nu opresc nicăieri, eu sunt plătit să merg nu să stau»”, a povestit concurenta de la iUmor. A urmat un schimb dur de replici între cei doi, în urma căruia șoferul ar fi început să conducă haotic, până în punctul în care Bia s-a lovit de mai multe ori cu capul de portieră. "A început să facă intenționat serpentine pe stradă cu mașina și m-a dat de mai multe ori intenționat cu capul de ușă. Avea un rânjet malefic pe față, în timp ce mă dădea cu capul de uși. M-a dat cu capul rău de tot. I-am zis să oprească, dar nu a vrut. I-am zis opriți că sun la Poliție. Am sunat la 112 din mașină și el a vrut să-mi ia telefonul. A venit Poliția în 3 minute”, a povestit tânăra, la Xtra Night Show, la Antena Stars. În urma incidentului, Bia Khalifa va depune azi o plângere penală împotriva șoferului.


    Bia Khalifa este acum blondăfoto: Instagram
Bia Khalifa este acum blondăfoto: Instagram

Cine e Bia Khalifa?

Bia Khalifa (21 de ani) a devenit virală după participarea la iUmor. Concurenta a venit îmbrăcată doar în măști de protecție și a reușit să-i șocheze atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Numele ei real este Bianca Emanuela Niculai și este fosta iubită a manelistului Dani Mocanu. Tânăra și-a petrecut ultimii ani în Italia, acolo unde a reușit să câștige bani frumoși. Bia Khalifa a mărturisit că face sexting pe site-ul onlyfans, unde este plătită cu 50 de dolari pe fotografie. Tânăra a reușit să strângă sume considerabile, cu ajutorul cărora și-a făcut mai multe operații estetice și s-a transformat radical.

Citește și:

Câte operații are Bia Khalifa, concurenta care a șocat "iUmor": "Mi-au tăiat buza de sus, mi-au pus grăsime în șolduri"

Cât câștigă Bia Khalifa de la iUmor: «Fac doar sexting». Tânăra provine dintr-o familie de pocăiți

VIDEO Moment interzis minorilor la iUmor. A purtat mască de protecție pe post de bikini și sutien. Ce i-a spus Bendeac

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net