Ce tupeu are Ruxi! I s-a văzut posteriorul într-o rochie transparentă

Ultima actualizare:

Ruxi de la ,,Bravo, ai stil!" a încins atmosfera la petrecerea VIVA, care a avut loc joi seară în Bucureşti. Vedeta a surprins pe toată lumea cu o ținută care nu a lăsat prea mult loc de imaginație. Diva și-a expus posteriorul tonifiat, iar imaginile surprinse de Click! sunt savuroase.

Dacă Ruby a ales să șocheze într-o rochie cu sâni imprimați pe top, iar Bianca Drăgușanu a apărut cu decolteul multe prea generos, câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, s-a hotărât vină într-o costumație care părea mai degrabă desprinsă din fanteziile bărbaților.

În imaginile surprinse se poate vedea posteriorul tonifiat al fotomodelului. Ruxi nu are nicio reținere, iar inhibițiile nu par să facă parte din conduita ei. Diva s-a plimbat fără jenă printre ceilalți inviați prezenți la petreerea anului.

Citește și Soția lui Jorge, fabuloasă, la 49 de ani! Ţinuta Ramonei Prodea a atras toate privirile

Ruxi, apariție incendiară la petrecerea Viva! I s-a văzut posteriorul

Ruxi și-a satisfăcut și fanii de Instagram. Diva a postat și câteva fotografii incendiare pe contul ei, iar, în doar câteva ore, urmăritorii au venit cu miile pentru a-i da aprecieri.

„Mă uit la toate femeile alea din spatele tău și toate sunt îmbracate safe și boring. Tu iei riscuri și ești fenomenală. Ține-o tot așa,” i-a transmis unul dintre fani.

Grație ținutei mega transparente, vedeta de la emisiunea Bravo, ai stil! a fost categoric una dintre figurile memorabile ale evenimentului organizat joi, 2 iunie.

Citește și Vedetele au făcut parada modei la petrecerea anului! Cele mai electrizante ținute

Nu doar Ruxi a făcut show la petrecerea anului!

Obișnuita petrecere Viva! n-a dezamăgit nici anul acesta. Vedetele din România s-au întrecut în ținute la evenimentul organizat joi seară. Cu un covor roșu pus la dispoziție, numele sonore din showbiz și-au făcut simțită prezența în cele mai extravagante ținute. 

La eveniment au participat Ramona Bădescu, Iulia Vântur, Ruby și Bianca Drăgușanu, actorul Denis Ștefan, Ramona Olaru si Cătălin Cazacu, cântăreața Monica Anghel, actrița Cristina Cioran, cuplul format din prezentatoarea TV Viviana Sposub și George Burcea, Oana Roman, dar și Andreea Marin și iubitul său, dar și Brigitte Pastramă,

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net