Vedetele au făcut parada modei la petrecerea anului! Cele mai electrizante ținute

Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, vedetele autohtone s-au întrecut în ținute la petrecerea organizată de către revista VIVA! Cu un covor roșu pus la dispoziție, numele sonore din showbiz și-au făcut simțită prezența în cele mai extravagante outfit-uri. Iată cine a participat în cadrul evenimentului!

Un nou eveniment monden a strâns laolaltă vedetele din showbiz-ul autohton. Viva! Party a avut și în acest an invitați cunoscuți, printre care și actori, prezentatori TV, cântăreți și vedete TV, care au prezentat outfit-uri pe măsură.

Citește și: Andreea Marin, superbă într-o rochie roz, la braţul iubitului

Vedetele au făcut parada modei la petrecerea anului!

Unele dintre mai electrizante apariții le-au bifat Ramona Bădescu, Iulia Vântur, Ruby și Bianca Drăgușanu, care au ales să poarte rochii spectaculoase, în culori vibrante. 

Actrița Ramona Bădescu a îmbrăcat o rochie lungă, cu volane în partea de mijloc, într-o nuanță de albastru care i-a pus frumos în evidență bronzul. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei supradimensionați și o coafură lejeră.

Citește și: Brigitte, prima apariţie după ce s-a despărţit de Florin Pastramă

Bianca Drăgușanu s-a prezentat tot într-o culoare vibrantă, de un ciclam aprins, cu un decolteu adânc și o crăpătură vizibilă în zona piciorului, dar și un decupaj în talie. Rochia asistentei TV avea, la rândul său, un volan supradimensionat în zona umărului.

Iulia Vântur a optat la rândul ei pentru un outfit care a întors multe priviri, auriu, cu câteva decupaje în zona abdomenului și un voal lung pe post de trenă. Ruby a avut cea mai extravagantă apariție, fără doar și poate, având în vedere că a ales să poarte un imprimeu ce ilustrau niște....sâni dezgoliți, iar de la distanță părea că este complet goală.

La eveniment au mai fost văzuți, printre mulți alții, și actorul Denis Ștefan, la brațul soției lui, Cristina, Ramona Olaru si Cătălin Cazacu, cântăreața Monica Anghel, alături de fiul ei, Aviv, actrița Cristina Cioran, cuplul format din prezentatoarea TV Viviana Sposub și George Burcea, Oana Roman, Andreea Marin și iubitul său, dar și Brigitte Pastramă, care se va întoarce în curând la numele de dinainte de căsătorie!

Vedeta TV ne-a dezvăluit în exclusivitate că s-a decis să divorțeze de Florin Pastramă, în urma scandalurilor în care au tot fost implicați, de-a lungul timpului. Vezi AICI detalii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net