Soția lui Jorge, fabuloasă, la 49 de ani! Ţinuta Ramonei Prodea a atras toate privirile

Ultima actualizare:

La petrecerea Viva! de joi seară, 2 iunie, au participat zeci de vedete. Covorul roșu s-a transformat în scurt timp podiumul pe care au defilat prezențe feminine, care mai de care mami aranjate și mai provocatoare. Cea care a atras privirile tuturor a fost, însă, soția lui Jorge! 

Ramona Prodea a făcut furori la petrecerea Viva!
Ramona Prodea a făcut furori la petrecerea Viva!

La 49 de ani, Ramona Prodea nu numai că nu își arată vârsta, dar și reușește să aleagă cele mai inspirate ținute care îi pun în evidență formele generoase cu care a fost înzestrată. 

Citește și: Soția lui jorge, ce apariție, la 49 de ani!

Jorge și soția sa au sosit la eveniment aranjați la patru ace și pregătiți să fie fotografiați de reporterii care participau la petrecere. Jorge a purat un costum lila, în timp ce Ramona a optat pentru un costum în întregime galben, cu un decolteu generos și destul de strâns pe corp!

image

Alegerea ar putea fi considerată riscantă de mulți dintre noi, însă Ramonei i s-a potrivit mănușă și a strălucit! Soția artistului a fost încălțată cu o pereche de sandale roz, cu un toc amețitor, iar părul blond l-a purtat perfect întins și a evitat să-l coafeze prea mult. 

Vezi și: Jorge, mesaj inedit la aniversarea căsătoriei

Jorge și Ramona au o familie numeroasă. încă cuvântul care descrie cel mai bine relațiile dintre membri este armonie. Artistul are o fiică din căsnicia cu Alina Laufer, pe Karina (13 ani), soția lui, Ramona Prodea (49 de ani), are și ea o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ilinca (20 de ani), iar cei doi soți au împreună un băiețel, pe micuțul David (5 ani).

Modul inedit în care Jorge a cerut-o în căsătorie pe Ramona 

Ramona și Jorge sunt căsătoriți de aprope 10 ani, însă nu întotdeauna situația dintre ei a fost numai lapte și miere. Artistul a dezvăluit că a ales să o ceară în căsătorie în momentul în care Ramona se gândea să pună capăt legăturii lor. Cererea a fost una inedită, însă povestea care a început atunci continuă și în ziua de astăzi, la fel de intens!

„Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: «Gata, avem prea multe încercări, nu merge!», eu i-am răspuns: «Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?». Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”, a povestit Jorge.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net