Cât de frumoși sunt gemenii Alinei Laufer! Cum a călătorit vedeta peste hotare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Laufer este fericita mămică a unei perechi de gemeni, care a împlinit deja un an și două luni, Davina și Nathaniel. Și pentru că își doreau foarte tare o vacanță în care să plece cu copiii și să îmbine utilul cu plăcutul, Alina și Ilan Laufer au ales o destinație exotică pentru ei și cei doi gemeni, Egiptul.

Cât de frumoși sunt gemenii Alinei Laufer! Cum a călătorit vedeta peste hotare
Cât de frumoși sunt gemenii Alinei Laufer! Cum a călătorit vedeta peste hotare

Au plecat în formulă de 4 în Hurghada, fără bonă și fără Karina, fetița Alinei din prima căsătorie care era și ea plecată în vacanță la Disneyland cu tatăl ei, Jorge, și familia lui.

Alina Laufer a avut ceva emoții pentru această vacanță care a fost la început cu peripeții dar totul a fost bine până la final și fericita mămică și-ar fi dorit să își poată prelungi cu câteva zile sejurul.

Citește și: Alina Laufer, despre singurul regret de când este mamă 

„Am plecat și noi, în sfârșit într-o vacanță în afara țării cu gemenii. Îmi doream de mult să facem asta dar am așteptat să mai crească puțin. Am plecat cu Davina bolnavă, a făcut roșu în gât. Am băgat-o acolo pe antibiotice pentru că a făcut și puțină febră. Am fost doar noi, eu și Ilan cu gemenii, fără alte ajutoare. La aeroport am fost un adevărat spectacol, am luat toată casa cu noi, eu am băgat și aspiratorul în bagaje, dar a fost Ilan pe fază și a zis să îl scot!

Aveam două bagaje cât casa la aeroport, două trolere de mână, două rucsace, două cărucioare… A fost prima vacanță cu gemenii mai departe de casă, am stat o săptămână în Egipt, a fost bine. Când am venit acasă m-a luat depresia…”, a povestit pentru Click! Alina Laufer care are rubrica de gătit la Kanal D, “Rețeta de 5 minute”, în cadrul Știrilor Kanal D.

Alina Laufer și Ilan s-au descurcat de minune, deși organizarea vacanței a fost dificilă 

Pentru că gemenii sunt mici și au un an și două luni, s-au trezit foarte devreme în vacanță întrucât li s-a dat cumva programul peste cap. Alina și Ilan Laufer nu au avut timp de respiro și au fost nevoiți să gestioneze situația la foc automat. Alina a comparat experiența vacanței cu gemenii cu cea a armatei, semn că nu a fost deloc ușor! 

„Noi am fost ca în armată, la 6 jumate dimineața, cel târziu, se trezeau. Se trezeau și noaptea, acasă nu se trezesc, acolo se trezeau… Ieșeam din camera la 7, eram primii la micul dejun, aveam program, schimbă-i, fă-le băiță, ne-am întors mai obosiți decât am plecat, dar aș mai pleca din nou.

În vacanță copiii au fost ceas elvețian, aveau orele de masă, de somn, dimineața vedeam răsăritul, îi plimbam pe malul mării la aerosoli, le-a plăcut la restaurant cu lume multă. Acum mă gândesc unde să îi mai duc, să vedem”, a mai completat Alina Laufer care abia aștepta să poată pleca în vacanțe mai lungi cu gemenii săi, Davina și Nathaniel, care sunt frumoși ca „de revistă”.

Vezi și: Cum și-a sărbătorit Alina Laufer gemenii de un an 

Alina Laufer a născut prematur 

Pe 15 februarie 2021 Alina Laufer a născut prematur, la 30 de săptămâni, o pereche de gemeni, o fetiță și un băiețel, la Maternitatea Giulești. Minunea din viața ei și a lui Ilan Laufer s-a produs după 8 ani de încercări de a deveni părinți și mai multe proceduri de fertilizări în vitro eșuate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net