Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la grădiniță! Cum s-au purtat micuții?

Ultima actualizare:

Emoții mari pentru Alina și Ilan Laufer! Cei doi au decis că a venit timpul să-și ducă gemenii, pe Nathaniel și pe Davina, la grădiniță, mai precis, la creșă! Gemenii împlinesc un anișor pe 15 februarie.

Alina Laufer și gemenii, Nathaniel și Davina Sursa: Instagram
Alina Laufer și gemenii, Nathaniel și Davina Sursa: Instagram

Alina Laufer și soțul ei, Ilan Laufer,  își doresc ca gemenii veniți pe lume anul trecut, în februarie, să fie independenți și să fie îngrijiți cât mai bine. Așa că, nici bine nu au împlinit micuții un anișor, și au decis să-i ducă la creșă!

„M-au cuprins toate emoțiile pământului!”

Alina Laufer a avut mari emoții pentru că nu știa cum se vor comporta micuții în colectivitate.

Emoții? Da, am avut! Teamă? Poate! Gânduri? 1 milion! Când eu și Ilan ne-am decis că este timpul ca piticii ntri să meargă la grădiniță, m-au cuprins toate emoțiile pământului. În mintea mea, erau numai gânduri de genul:<pot să stau fără puii mei câteva ore?>, <oare o să plângă?>, <dacă nu mănâncă...>”, a declarat mămica, pe pagina ei de socializare.

Spre surprinderea Alinei, micuții Nathaniel și Davina s-au purtat exemplar în prima lor zi la creșă. S-au jucat cu alți copii și au servit toată mâncarea!

Doar că atunci când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune! Davina si Nathaniel nu au plâns deloc, s-au integrat imediat și ce credeți? Chiar au mâncat tot! Important e că au personal calificat care să aibă grijă de pitici și ei să crească sănătoși și cu încredere în forțele proprii, a povestit emoționată Alina Laufer.

Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni atunci când a fost internată la Maternitatea Giulești, după ce i s-au rupt membranele. La doar câteva zile, pe 15 februarie 2021, vedeta a născut prematur gemenii, care au fost imediat băgați la incubator.

Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. Alina Laufer a rămas însărcinată în vara lui 2020, după mai multe încercări de fertilizare in vitro. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 14 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net