EXCLUSIV Alina Laufer, decizie radicală pentru familia ei: «Mi-am luat viața înapoi, am întinerit 10 ani»

19 noiembrie 2021
image
Alina Laufer și gemenii Davina și Nathanielfoto: arhivă personală

Alina Laufer (39 de ani) și-a dorit o schimbare pentru noua ei familie, așa că a pus piciorul în prag. De când e mămică de gemeni, Alina Laufer își dorea să locuiască undeva mai aproape de parc și de locuri în care să poată ieși la plimbare mai des cu Davina și Nathaniel, gemenii prematuri care au au deja 9 luni.

Nu a stat prea mult pe gânduri, așa că a lăsat vila luxoasă și spațioasă din Corbeanca și s-a mutat într-un apartament din Băneasa, aproape la fel de spațios. Acum toată familia este fericită, iar soția omului de afaceri Ilan Laufer a explicat, pentru Click!, de ce!

image
Alina Laufer, cu gemenii la plimbare

Alina Laufer, de la vila de lux, la apartament

“Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București. În 2016 m-am mutat din Corbeanca, în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim! Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici. Copiilor le place, se acomodează. De aici facem 10 minute până în Herăstrău. De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel. Dintr-o dată și gemenii parcă sunt mai cuminți, au făcut 9 luni, au început să stea în fund. Aseară i-am ținut prima dată pe canapea, sprijiniți, în funduleț, și nu au mai urlat. Singura problemă e că aici nu îmi încape căruciorul în lift, dar o să găsesc soluții în acest sens…”, ne-a spus Alina Laufer.

Alina și Ilan Laufer și-au văzut visul cu ochii acum 9 luni când au devenit părinți de gemeni, după mai multe încercări eșuate de inseminari artificiale și alte tratamente.

Citește și:

EXCLUSIV Gemenii soților Laufer împlinesc 6 luni. Petrecerea inedită pe care Ilan şi Alina au organizat-o acasă

Alina Laufer, despre viața cu gemeni. «Am momente în care vreau să fug de acasă. Mi-e rușine!»

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
BeFunky collage (17) jpg
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif