Gemenii Laufer au împlinit un anișor. Cum arată acum Nathaniel si Davina, născuți la 29 de săptămâni

Ultima actualizare:

Nathaniel si Davina, copiii soților Ilan și Alina Laufer, au împlinit un anișor pe data de 15 februarie. Micuții au venit pe lume prematur, la 29 de săptămâni, iar părinții lor au trecut prin mari emoții în urmă cu un an, când au fost nevoiți să suporte 38 de zile de spitalizare.

Familia Laufer, în formulă completă. Foto: Instagram
Familia Laufer, în formulă completă. Foto: Instagram

Ilan Laufer a publicat o poză superbă și un mesaj emoționant pe Instagram, de ziua copiilor lui. "La mulți ani, Nathaniel și Davina! Azi este prima voastră zi de naștere. Tati vă iubește și va fi mereu alături de voi. Doamne, ție îți mulțumesc zilnic pentru binecuvântarea pe care ai adus-o familiei noastre".

Așa arată, la un anișor, Nathaniel și Davina. Foto: Instagram
Așa arată, la un anișor, Nathaniel și Davina. Foto: Instagram

Micuții sunt adorabili în ținutele lor aproape asemănătoare. În fotografia aniversară, amândoi poartă veste albe și costumașe sport. Au suzete la fel, iar Davina are pe cap o bentiță cu fundiță.

Alina și Ilan Laufer s-au mutat de la vilă, la apartament

În toamna anului trecut, Alina și Ilan Laufer au făcut o schimbare majoră în viața lor. Au dat traiul de la casă, din Corbeanca, pe cel de la bloc. Ei s-au mutat într-un apartament de 200 de metri pătrați din zona Băneasa. Fosta soție a lui Jorge a explicat motivul pentru care a făcut această alegere, cu care este foarte fericită.

Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București. În 2016 m-am mutat din Corbeanca, în Băneasa, apoi am plecat în America.

Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim! Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Copiilor le place, se acomodează. De aici facem 10 minute până în Herăstrău. De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel”, a declarat Alina Laufer pentru Click!

Alina Laufer a născut prematur, pe 15 februarie

Alina Laufer a născut prematur o pereche de gemeni pe data de 15 februarie 2021. Mămica și bebelușii au părăsit Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea medicilor. Omul de afaceri Ilan Laufer și-a dorit enorm copii cu frumoasa lui soție și, după mai multe încercări de fertilizare in vitro, Alina a rămas însărcinată în vara anului trecut.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg