Alina Laufer a născut prematur. Ilan Laufer: “Cei mici se află la incubator și Alina, la terapie intensivă”


    Alina și Ilan Lauferfoto: arhivă personală
Alina și Ilan Lauferfoto: arhivă personală

Ilan Laufer a făcut azi anunțul cel mare: a devenit tătic! Omul de afaceri și-a dorit enorm copii cu frumoasa lui soție, Alina Laufer (39 ani) și, după mai multe încercări de fertilizare in vitro, Alina a rămas însărcinată în vara anului trecut. A născut azi dimineață prematur, un băiețel și o fetiță care, după spusele mămicii, puțin obosită după nașterea prin cezariană, sunt bine amândoi.

“Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a fost mesajul transmis de Ilan Laufer.

Alina Laufer era internată la Maternitatea Giulești

Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni și era internată la Maternitatea Giulești de la începutul săptămânii trecute. “Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, ne-a declarat săptămâna trecută Alina Laufer, care mai are o fiică de 12 ani din prima sa căsătorie cu artistul Jorge.

Citește și:

Alina Laufer, gravidă cu gemeni, internată de urgență! Mesajul disperat al lui Ilan Laufer: "Totul s-a petrecut foarte repede"

EXCLUSIV Cea mai tare reuniune de familie. Alina Laufer, la masă cu fostul și cu actualul soț. Reacția lui Jorge a fost de nota 10

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Regina Elisabeta a II a jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău