EXCLUSIV Gemenii soților Laufer împlinesc 6 luni. Petrecerea inedită pe care Ilan şi Alina au organizat-o acasă

Ultima actualizare:

    Ilan Laufer,  fericit că e tătic
Ilan Laufer, fericit că e tătic

Născuţi prematur, gemenii Alinei Laufer (39 ani), Davina şi Nathaniel, au crescut şi s-au dezvoltat frumos. Au deja aproape 6 luni şi sunt bucuria casei. Părinţii lor sunt în culmea fericirii şi-şi mai doresc şi alţi copii.

Ilan şi Alina Laufer au acum ceea ce au visat şi sunt în sfârşit împliniţi. Şi pentru că nu a uitat că a petrecut mult timp în spital, deoarece a născut prematur la Maternitatea Giuleşti, Alina ţine încă legătura cu mămicile care i-au fost colege de cameră acolo.


    Micuţii gemeni s-au întâlnit  cu un
Micuţii gemeni s-au întâlnit cu un

De fapt, ele şi-au format pe telefon un grup al prematurilor, iar sâmbăta trecută mămica vedetă a primit în vizită o prietenă care a născut în aceeaşi perioadă cu ea. Astfel, au aliniat copiii la poze şi au depănat amintiri din spital, dar s-au şi minunat de cât de bine şi frumos au crescut şi s-au dezvoltat. Se pare că acest lucru va deveni un obicei în familia Laufer, care va continua seria întâlnirilor cu prematurii de la Giuleşti.


    Alina Laufer are  acum trei copii şi  îşi mai doreşte
Alina Laufer are acum trei copii şi îşi mai doreşte

“Weekendul trecut am decis să facem la noi în curte o reuniune între prieteni. Ca să respectăm regulile am decis că cel mai bine este să facem asta în aer liber. Întrucât eu sunt în contact cu un grup de mămici de la Maternitatea Giuleşti cu care am petrecut tot acel timp cât am stat internată,  am stat în acelaşi salon. Am invitat una dintre mămici, care a fost chiar colega mea de lângă pat, şi a venit împreună cu băieţelul ei, ca să putem face o mică reuniune între aceşti prematuri supravieţuitori care ne luminează zilele.  Eu şi Ilan ne-am organizat destul de bine. El a făcut specialitatea casei şi anume nişte cheeseburgeri minunaţi. Eu m-am ocupat mai mult de invitaţi. Am avut noroc că mama mea a venit la noi în vizită şi a putut să ne facă cel mai bun desert din lume, specialitatea casei noastre, un brownie delicios, o negresă minunată pe care o mâncam inclusiv cu fetele în spital. Mama îmi trimitea tot timpul negresă şi toată lumea se aduna la mine în salon că se ştia deja.

Cei mici au intrat în piscină, au înotat, am petrecut  timp frumos între prieteni şi ne-am gândit că o dată la ceva vreme să ne întâlnim şi să îi pozăm în aceeaşi ipostază ca să facem aşa o comparaţie şi să îi vedem cât de mult au crescut”, a povestit pentru Click! Alina Laufer.După 8 ani  în care au tot încercat diverse tratamente şi inseminari artificiale, Ilan şi Alina Laufer au devenit părinţi. Fosta soţie a lui Jorje a născut prematur, la aproape 30 de săptămâni de sarcină, şi a stat o lungă perioadă de timp în spital. Micuţii şi-au revenit bine şi părinţii lor se gândesc că ar mai vrea nişte frăţiori sau surioare pentru ei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net