Cum și-a sărbătorit Alina Laufer gemenii de un an: “Sunt copii de pandemie”

Ultima actualizare:

Nathaniel si Davina, copiii soților Ilan și Alina Laufer, au împlinit un anișor pe data de 15 februarie. Cei doi nu au reușit însă să le organizeze mezinilor o petrecere, din pricina faptului că toată familia a răcit și încă se recuperează după boală. Așa că frumoasa mămică și-a dus micuții într-o vizită scurtă la biroul tatălui lor și li s-a cântat acolo “La mulți ani!”.

Alina și Ilan Laufer, alături de copii
Alina și Ilan Laufer, alături de copii

Au crescut gemenii, ieri au împlinit un an, le-am luat un tort și am mers până la Ilan la birou și le-am cântat acolo “La mulți ani!”.  Tocmai ce a plecat mama de la mine după ce a stat o săptămână și ceva, efectiv nu am avut nervi să organizăm ceva, pentru că am fost răciți cu toții și încă nu ne-am revenit!

Încă sunt mici, avem tot timpul să îi sărbătorim. Au primit cadouri de la prieteni și cunoscuți, însă mi-am cerut scuze acum. Karinei i-am organizat zilele de naștere de când era mică, și la grădiniță, cu tort și magicieni, însă acum așa a fost situația, să fim bolnavi și nu am reușit să facem nimic. Sunt copii de pandemie, ce să facem!”, ne-a mărturisit Alina Laufer pentru Click!

S-au chinuit 8 ani să aibă copii

În momentul în care a aflat că va deveni tată și că va avea gemeni, Ilan Laufer a postat ecografia pe social media și a făcut marele anunț, fericit din cale afară. “Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră, după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a spus omul de afaceri și politicianul, la vremea respectivă.

Alina Laufer a născut prematur, pe 15 februarie

Alina Laufer a născut prematur o pereche de gemeni pe data de 15 februarie 2021. Mămica și bebelușii au părăsit Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea medicilor. Omul de afaceri Ilan Laufer și-a dorit enorm copii cu frumoasa lui soție și, după mai multe încercări de fertilizare in vitro, Alina a rămas însărcinată în vara anului trecut.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net