Ramona Bădescu, strălucitoare pe covorul roșu! Rochia provocatoare pe care a purtat-o

Mare petrecere joi seara, 2 iunie! Vedetele din showbiz s-au adunat la un local select din Capitală pentru a se distra și socializa, la invitația Viva! Este de înțeles că au făcut paradă cu cele mai frumoase ținute și și-au etalat mândre zâmbetele de revistă. Între participanți s-a numărat și superba actriță Ramona Bădescu. 

Ramona Bădescu a strălucit la petrecerea Viva!
Ramona Bădescu a strălucit la petrecerea Viva!

Ramona Bădescu a uimit încă o dată joi seară! Deși este trecută de prima tinerețe, actrița ar putea oricând, cu lejeritate, să defileze pe podium. Are un trup tonifiat, forme voluptoase și un zâmbet care nu ar putea să lase pe nimeni indiferent. La petrecere, Ramona a ales să poarte o rochie albastră, cu un decolteu geeneros. A asortat ținutei o geantă bleu de mici dimensiuni.

Citește și: Ramona Bădescu, în șpagat, la Iumor

Cofura a fost una lejeră, iar machiajul minimal, așa cum ne-a obișnuit. Actrița este cunoscută pentru faptul că are o frumusețe natruală! Trebuie să recunoaștem, de când a devenit mamă, Ramona Bădescu pare că a întinerit și a găsit elixirul tinereții! 

Ramona a pozat cu dezinvolută pe covorul roșu și a vorbit cu reporterii prezenți la eveniment, semn că i-a fost dor să se afle în lumina reflectparelor, acolo unde se simte cel mai bine. 

Vezi și: Ramona Bădescu, imagini adorabile cu fiul ei, Ignazio

În toamna anului 2019, Ramona Bădescu a născut un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată. Micuțul poartă numele de Ignazio, iar tatăl lui este bancher. 

Actrița a dezvăluit recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță că și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară și că nu face nimic special pentru a se menține în formă, ci doar are noroc de gene bune și de faptul că întreaga zi aleargă după micuțul Ignazio, mereu cu chef de joacă.

„Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept", declara Ramona Bădescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net