Paul Diaconescu a fost plătit regește pentru săptămâna petrecută în Dominicană

Paul Diaconescu a părăsit concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici", după doar o săptămână de competiție. Bia Khalifa și Răzvan Botezatu au reușit să rămână în competiție, iar actorul s-a văzut nevoit să-și împacheteze bagajele și să-și ia la revedere de la colegii săi. Deși a petrecut doar o săptămână în Republica Dominicană, Paul a primit o sumă considerabilă pentru participare. 

Paul Diaconescu este primul concurent care părăsește „Sunt celebru, scoate-mă de aici"
Paul Diaconescu este primul concurent care părăsește „Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Paul Diaconescu a fost eliminat, după ce a participat la o probă decisivă împotriva lui Răzvan Botezatu și a Biei Khalifa. Atât Răzvan, cât și Bianca, s-au descurcat mai bine, iar actorul a fost eliminat. Nu se va întoarce în România cu mâna goală, ci cu o sumă frumușică.

Citește și: Paul Diaconescu, trei pe masa de operație. Medicii i-au extirpat o tumoră benignă 

Paul Diaconescu a fost recompensat pentru săptămâna petrecută în junglă 

Paul Diaconescu va fi recompensat cu 2.500 de euro de către trustul de pe Pache Protopopescu pentru cele șapte zile petrecute în concursul din Republica Dominicană, conform Cancan. Salariul fiecărui concurent a fost negociat la sânge înainte de semnarea contractului, ținând cont că experiența din junglă nu este una făcută pentru cei slabi! 

Deși a părăsit show-ul mai devreme decât și-ar fi dorit, Paul Diaconescu a avut un discurs plin de optimism, după ce a aflat vestea potrivit căreia parcursul său se încheie. Actorul a subliniat că experiența participării la o asemenea emisiune a fost una foarte interesantă pentru el și le-a urat succes colegilor. 

Vezi și: Prima eliminare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Cine este Paul Diaconescu 

Paul Diaconescu a devenit cunoscut românilor datorită participării sale la diferite emisiuni de divertisment. Cu toate acestea, cea mai mare dragoste a tânărului rămâne actoria. A avut ocazia să colaboreze cu un actor de la Hollywood.

Paul a fost dublura lui James Paul Marsden într-o reclamă pentru ceasuri elvețiene. Spotul publicitar a fost filmat înainte de declanșarea pandemiei, însă Paul rememorează și acum, cu drag, clipele trăite pe platou. 

În urmă cu puțin timp, Paul Diaconescu a trecut prin momente delicate, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru extirparea unei tumori beningne. Operația a fost una complexă, însă actorul s-a recuperat rapid.

Sursă foto: PRO TV

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net