Cornel Palade a lăsat confortul de casă pentru aventura din Republica Dominicană! A mâncat chiar și stomac de vacă

Ultima actualizare:

În timp ce alţi bărbaţi ajunşi la 70 de ani stau comod pe canapea şi urmăresc ştirile sau ies la o tablă în parc, Cornel Palade a plecat în jungla dominicană! Nu în vacanţă, ci în aventura vieţii sale: participă la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!", care va fi difuzat începând de duminică, 4 septembrie. Şi provocările sunt de-a dreptul terifiante.

cub cornel palade png

Click! vă spune ce au mâncat concurenţii în prima seară şi cum s-a pregătit actorul pentru a face faţă acestui reality-show de coşmar. 

Domnule Cornel Palade, sunteţi pregătit să ieşiţi total din zona de confort? Cum veţi gestiona situaţia? 

Cred că îmi este necesară o lecţie de genul acesta. M-am învăţat prea comod, sunt puturos. Omul nu a fost făcut să stea între pereţi, ci să trăiască în natură. Dumnezeu are grijă de tot. Vom găsi mâncare şi unde să dormim.

Prima ediţie va fi difuzată duminică, 4 septembrie 

Vreo fobie aveţi? Vă este teamă de vreo lighioană...? 

Am o grămadă de fobii, cum să nu? În primul rând, fac alergie la oamenii proşti, dar rău de tot. Încerc să îi convertesc, dar dacă nu am cu cine, îi spun omului în faţă. În al doilea rând, natura este aşa cum este. Trebuie să o înţelegem şi să o acceptăm. Noi am invadat locul. Îţi dai seama, să dormi noaptea în cerul liber şi să auzi ţipete de fiară... îngheaţă sufletul în tine!

Ce nu vă place la oamenii din jur? Cu cine nu aţi putea să empatizaţi? 

Meseria mea este cea de artist. Meseria mea este să empatizez cu oamenii şi să acord credit fiecăruia de la început. Pe parcurs, creditul se uzează, în relaţiile cu oamenii se întâmplă asta. Am nişte vise şi zbârnâieli în cap... la câte mă gândesc! La nebunii, liane, maimuţe, lei, nuci de cocos... Nu este superb? Este fabulos, extraordinar!

Oamenii pot fi ipocriţi. Spuneţi adevărul în faţă când ceva vă deranjează sau spuneţi ce vrea să audă omul? 

Sigur, ca să ai o relaţie confortabilă cu oamenii, trebuie să le spui ce vor ei să audă. Dacă vorbim despre ipocrizie, fiecare avem doza noastră de ipocrizie, trebuie să recunoaştem. Ne place să bârfim, dar să nu o facem cu răutate şi să nu îl rănim pe cel de lângă noi! Trebuie să convieţuieşti cu restul.

Omul este un animal social şi îi place să trăiască printre oameni. Câteodată te superi şi pleci dintre ei, dar cât poţi să stai singur? Societatea este cea care îţi dă valoare, potenţă, energie. Dacă te izolezi, n-ai făcut nimic.  

Iată ce au mâncat vedetele la prima cină! 

După primele încercări din junglă concurenţii au fost invitaţi la o cină specială cu nişte preparate „apetisante”. Astfel că maestrul Cornel Palade a servit stomac de vacă!

Iată ce  au primit colegii lui: Paul Diaconescu - intestin de vacă, Giani Kiriţă - ochi de peşte, Lidia Buble - tarantulă la grătar, Alex Bogdan - rinichi de capră, Cristi Mitrea - creier de vacă şi mix de gândaci, Tania Popa - frigărui de insecte, Ruxi - testicul de cal, Bia Khalifa - penis de taur, Anisia Gafton - tocăniţă de tarantulă, Mara Bănică - omletă cu intestin de oaie, iar Răzvan Botezatu - ochi de vacă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net